Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

problem z ekranem

SaySlash11

Pytanie

Opublikowano

Gram sobie w grę watch dogs wszystko ok i nagle takie coś of8ln4g1rhmt_t.jpg dodam jeszcze że jak wyłącze gre to w każdej innej grze jak i na monitorze coś mi się dzieje np fifa 14 na murawie mam takie jakby ślady rozmieszczone po całym boisku a  jak jestem na pulpicie lub internecie mam takie kropeczki malutkie mrugające i w lolu tez mam takie kropeczki proszę o rozwiązanie . restart kompa nie działa, sterowniki do karty graficznej aktualne 

157_sayslash1_esrreex.jpg

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na moje to zasilacz padł, ale to tylko gdybanie. Podaj jaki to zasilacz i najlepiej resztę podzespołów komputera. Jak byś miał możliwość sprawdzenia na innym zasilaczu czy działa to byłoby dobrze. Ale według mnie to raczej wina zasilacza. Karta otrzymuje za mało mocy, żeby mogła pracować w pełni swoich sił i takie rzeczy się dzieją.

Opublikowano

Chodziło mi o temperaturę w stresie (jak grasz w te watch dogsy).

Sprawdź programem hwmonitor.

Karta sypie artefaktami, więc może być albo uszkodzona, albo coś z zasilaczem nie tak (jaki zasilacz?).

Sterowniki masz najnowsze do karty?

Opublikowano

przy włączonym watch dogsie najwięcej doszło do 64 stopni ; ) sterowniki najnowsze ;p dodam jeszcze że wczoraj coś miałem z komputerem i jak go wyłączyłem to słyszałem takie tykanie i się włączał nagle się wyłączał znowu to tykani i znowu to samo i tak bez końca dopiero jak wyłączyłem listwe zostawiłem go na 10 min i włączyłem było wszystko ok poza tym ekranem ;/ może to ma coś wspólnego 

157_sayslash1_esrreex.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...