Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modele czołgów z kodami bonusowymi!

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popularna firma modelarska od 18 sierpnia zamierza wypuścić serię modeli do sklejania przy współpracy z WG.
W planach są cztery modele. Jednakże, najciekawsze w nich jest to, iż w każdym pudełku znajdziemy łącznie 4 kody do WoT:

Tygrys I

- 3 kody zaproszeniowe zawierające: T2 LT + miejsce w garażu, 1000 gold i 7 dni premium
- 1 kod bonusowy na czołg Pz.Kpfw. B2 740 (f) wraz z miejscem w garażu

707981407348427386806.jpg

M4 Sherman

- 3 kody zaproszeniowe zawierające: T2 LT + miejsce w garażu, 1000 gold i 7 dni premium
- 1 kod bonusowy na czołg Tetrarch wraz z miejscem w garażu

708741407348427386806.jpg

Ferdynand

- 1 kod bonusowy na czołg 105 leFH18B2 wraz z miejscem w garażu

484361407348428386806.jpg

M24 Chaffee

- 1 kod bonusowy na czołg T1E6 wraz z miejscem w garażu

725981407348428386806.jpg

Cena jest nieznana, wszystkiego dowiemy się 18 sierpnia. Modele podobno nie są najlepszej jakości, ale i tak chodzi nam o kody na czołgi (które do najlepszych nie należą... :/ ).

Źródło: http://www.dom1n.com/newsy/wspolpraca-wg-italeri/

Informację dostarczył:

@PhilipNlol

Opublikowano

Z chęcią to kupie, długo składam się do mojego pierwszego modelu i teraz będę miał okazje <3 ale to tylko do składania czy trzeba pomalować itd? 

Opublikowano

A to bedzie się ruszać czy bedzię stało i się kurzyło?

Raczej stało i kurzyło.

Ja kupuję na 100% Ferdynand'a, bo jest o pe arta. :P

Opublikowano

A to bedzie się ruszać czy bedzię stało i się kurzyło?

Jak model do sklejania ma się ruszać ;p?

Raczej stało i kurzyło.

Ja kupuję na 100% Ferdynand'a, bo jest o pe arta. :P

Waat? Co Ferdek ma wspólnego z artą xD?

Opublikowano

Jak model do sklejania ma się ruszać ;p?

Waat? Co Ferdek ma wspólnego z artą xD?

Chodziło mi o zestaw, że kupuję Ferdka, bo tam jest o pe arta. :P

Opublikowano

Popularna firma modelarska od 18 sierpnia zamierza wypuścić serię modeli do sklejania przy współpracy z WG.

W planach są cztery modele. Jednakże, najciekawsze w nich jest to, iż w każdym pudełku znajdziemy łącznie 4 kody do WoT:

Tygrys I

- 1 kod bonusowy na czołg Pz.Kpfw. B2 740 (f) wraz z miejscem w garażu

707981407348427386806.jpg

M4 Sherman

- 1 kod bonusowy na czołg Tetrarch wraz z miejscem w garażu

708741407348427386806.jpg

Ferdynand

- 1 kod bonusowy na czołg 105 leFH18B2 wraz z miejscem w garażu

484361407348428386806.jpg

M24 Chaffee

- 1 kod bonusowy na czołg T1E6 wraz z miejscem w garażu

725981407348428386806.jpg

Cena jest nieznana, wszystkiego dowiemy się 18 sierpnia. Modele podobno nie są najlepszej jakości, ale i tak chodzi nam o kody na czołgi (które do najlepszych nie należą... :/ ).

Źródło: http://www.dom1n.com/newsy/wspolpraca-wg-italeri/

Mogłeś jeszcze dodać, że ja dostarczyłem informację, a nie ucinać tekst po części  :)

Opublikowano

Ja kupię shermana oraz tygryska zawsze chciałem pojezdzić tetrachem <3 Ja postaram się skolekcjonować wszystkie, ciekawe czy te modele będą w stylu wyciśnij i dopasuj ... :D Tak z ciekawości kupujecie to dla modelarstwa czy czołgu premium? Ja shermana dla premki :D 

Opublikowano

Ja kupię shermana oraz tygryska zawsze chciałem pojezdzić tetrachem <3 Ja postaram się skolekcjonować wszystkie, ciekawe czy te modele będą w stylu wyciśnij i dopasuj ... :D Tak z ciekawości kupujecie to dla modelarstwa czy czołgu premium? Ja shermana dla premki :D

Ja kupuję tylko dla kodu. xD

Jest podana jaka skala to będzie?

Opublikowano

Ja kupuję tylko dla kodu. xD

Jest podana jaka skala to będzie?

Model Dim.: 24,2 cm

Dla ferdka.

Opublikowano

W sumie ciekawe ile to kosztuje... Można by kupić, wykorzystać kod bonusowy a następnie odsprzedać model oraz kody zaproszeniowe. Ciekawe czy by się zwróciło? xD

Opublikowano

W sumie ciekawe ile to kosztuje... Można by kupić, wykorzystać kod bonusowy a następnie odsprzedać model oraz kody zaproszeniowe. Ciekawe czy by się zwróciło? xD

Raczej nie, malo kto bedzie to kupowal z osob nie grajacych w wota, a kazdy chcialby dostac jakiegos lol prem tanka.

Opublikowano

Raczej nie, malo kto bedzie to kupowal z osob nie grajacych w wota, a kazdy chcialby dostac jakiegos lol prem tanka.

@Fireho ma po części rację. Są osoby, które interesują się modelarstwem, wiec raczej nie byłoby problemu sprzedania modelu czołgu.

Kody ja na pewno zostawiam, a model zostawię i złoże albo sprzedam (zależy jakie koszty tej paczki jeśli do 100 zł się zmieszczę + przesyłka to będzie git).

Opublikowano

Mogłeś jeszcze dodać, że ja dostarczyłem informację, a nie ucinać tekst po części  

ładnie cię zrobił, myślałem, że spoko człowiek a tutaj takie rzeczy ;c 

ciekawe ile oni będą mieli na tym profitu ;d 

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

@Konuz Ta firma będzie miała większe zainteresowanie dzięki fanom WoT, a fani modelarstwa i czołgów być może zaczną grać w WoT. Proste ;)

Opublikowano

ładnie cię zrobił, myślałem, że spoko człowiek a tutaj takie rzeczy ;c

ciekawe ile oni będą mieli na tym profitu ;d

Zawsze kopiuje czesc tekstu, jakas opinie sam dopisuje. Nie wiedzialem ze zrodlo to osoba z mpc, jakby nick byl np. NiemaSkilla to bym dopisal nick. Jak bede na pc to dodam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...