Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest taki plugin / Skrypt ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest taki plugin który pozwala sprawdzić co jakiś Administrator dał jakiemuś graczu ???

Chodzi mi o to . Ze jak zabierze np. 64 koxy z gm 1 i da komuś to pokaże że dał .

Opublikowano

Niestety nie znam takiego, lecz jeśli chcesz sprawdzić ekwipunek graczowi czy nie uzbierał czegoś zbyt szybko polecam plugin OpenInv

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

Jest taki plugin od: "xMruczek" xD
Ale został on zbanowany!

Opublikowano

Niestety nie znam takiego, lecz jeśli chcesz sprawdzić ekwipunek graczowi czy nie uzbierał czegoś zbyt szybko polecam plugin OpenInv

Po co OpenInv?

Essentials ma polecenie /invsee.

A co do dawania itemów.

Można użyć logów serwera.

Jeżeli admin użyje polecenia /give albo /gamemode na jakimś graczu to będzie to zapisane w logach konsoli przecież.

Niestety to nie chroni przed dropem, chyba, że zablokować drop na cuboidzie __global__, ustawić w configu, że op nie jest adminem world guarda i zabrać odpowiedni perm adminom.

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

Chodzi mi o to że jak Admin zabierze coś z gm'a i da to graczu i żeby był jakiś log jak wyciągał z gm, bez używania " invsee - openinv itp .

Opublikowano

@wugsii Zdaje mi się, że nie ma czegoś takiego jak zapisywanie logów co wyciągał ktoś z GM'a, owszem można zrobić logi do komend np. /give albo /invsee.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...