Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Druga Karta Graficzna do PC-ta

VasseK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Czy przy tym komputerze ( Wiem że złożony ale mam swoje powody dlaczego akurat ten ) jest slot na drugą kartę graficzną? Jeśli tak to w przyszłości chciałbym dokupić do GTX 650 jakiś inny - czy jest to opłacalne? Czy będzie to współgrało? Czy jest jakaś dobra karta graficzna do 500 złoty na stan dzisiejszy?

http://www.euro.com.pl/komputery-stacjonarne-pc/ntt-zkh-w910m-b11-i5-4440-8gb-1tb-gtx650-w8.bhtml#opis

graphic.png

Opublikowano

Nie da się i nie opłaca się. SLI, CF nie robi się z budżetowych kart bo zwyczajnie karta kosztująca równowartość tych dwóch jest zwykle wydajniejsza. Nie pozwala na to też płyta główna. do łączenia wybiera się płyty za min 400zł. Info o zasilaczu nie znalazłem ale pewnie nie jest markowy i zbyt słaby. Obudowa też nie jest do tego przystosowana. Jest mało przewiewna i pewnie nie ma wystarczająca miejsca.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...