Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tylko mi nie działa premium?

Maourycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko Ty masz ten problem.

Spróbuj usunąć całego minecrafta (łącznie z launcherem)

I pobierz od nowa launcher z oficjalnej strony, dalej wiesz co robić.

Opublikowano

Resetowałem internet, dalej to samo. Próbowałem restartować koma też to samo. Ściąganie od nowa minecrafta wątpie że to coś da.. To nie może być wina po mojej stronie jeśli nie moge się zalogować w launcherze... 

Nie działa nawet minecraft.net.. 

Opublikowano

jeżeli masz launcher do minecraft 1.5.1 to wątpię że się zalogujesz ponieważ serwery logowania zostały przeniesione na inne adresy. Potrzebujesz nowszego launchera

Pobierz tego nowego z minecraft.net w tym nowym będziesz miał możliwość wybrania wersji minecrafta jaką tylko chcesz od pierwszych testowych po najnowsze snapshoty

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Jak nie.... Konto działa na inecraft.net id. nie umiesz czytać? ... boże.. 

kilkanaście osób które spodkałem ma tak samo więc nie mów że probem jest po mojej stornie BO SIĘ K***A JUŻ ZAŁAMUJE TYMI WASZYMI ODPOWIEDZIAMI!

Opublikowano

Skoro ci nie dziala strona minecraft.net to masz cos albo z internetem albo przegladarka albo systemem

Polecam format c: w wierszu poleceń zawsze pomaga

Uczeń
Opublikowano

Wyłącz zaporę systemu Windows, albo dodaj Minecraft do wyjątków. Ja loguję się normalnie. :)

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Zamiast swojego nicku do logowania użyj e maila :)

próbowałem.

upewnij sie ze poprawnie wpisujesz login i haslo byc może masz capslocka wlonczonego xD

Dobrze wpisuje.. 

Wyłącz zaporę systemu Windows, albo dodaj Minecraft do wyjątków. Ja loguję się normalnie. :)

Próbowałem- nie działa.

Mam tak od wczoraj i nie tylko ja. To nie może być moja wina, mozna temat zamknąć bo to 10)% wina mojangu.

Opublikowano

Twoje konto mogło zostać zablokowane (Nie wiem czemu ale tam tak pisze xD).I też ważne pytanie: kupywales grę z oficjalnej strony gry?

Opublikowano

Kupiłem z oficianej strony.... NIE MOŻE BYĆ ZABLOKOWANE BO JAK JUŻ PISAŁE MLOGUJE SIĘ NA STR. MINECRAFT.NET . ! Rany BOSKIE! 

Właśnie sprawdziłem na laptopie i tam normalnie się loguje.... Nvm co jest u mnie nie  tak. Propozycje? Reinstll próbowałem.

Wtf.... nagle się zalogowałem... 

Działa już. wow .. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...