Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Java Compile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem z kompilacją pliku java a mianowicie wyglada to tak :post-606856-0-92481600-1407340206_thumb.jpg

dodam że jest to na czysto wyciagniete z dzialajacego pluginu minecraft . Moglby mi ktos objasnic co zle zrobilem ? dodam ze dekompilowalem programem jd gui

Opublikowano

1. Jdgui generuje masę błędów do poprawki, jak każdy dekompilator w 90% dekompilacji wymaga ręcznej poprawy . Co mogłeś się już przekonać ss wyżej ;) Jdgui nie tylko zjada [{ lecz część kodu który musisz uzupełnić.

Do eclipse jest plugin do dekompilacji działa znacznie lepiej mimo to też zjada co nie co. 

2. Kompilacje przeprowadza się na java 7 ;)

3. Jak się nie potrafi, bierze się z źródła projektu danego pluginu .java o ile jest i wtedy przerabia.

Co najwyżej możesz dać w wątku dla programistów prośbę o pomoc, wkleisz cały kod i jak komuś będzie się chciało to poprawi, o ile nie jest to 100k kodu.

Jestem wesoły Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...