Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekstra grzybki +50 procent

slawek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz 50% więcej szans na drop grzybów z misji.

Wgl jak można nie zdobyć ani jednego grzyba skoro 1 wyprawa dnia = jeden grzyb :v?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Drop grzybów z misji jest mały. Nie znam jego wartości, więc taki przykład

Przypuśćmy, że jest to 5% szansy. dodajmy do tego 50%. 50% z 5% to 2.5%. W takim razie drop będzie wynosił 7.5%. Nie jest to mega różnica, ale zawsze coś.

@areq94pl :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ta zbroja chyba nic nie daje. Zawsze dziennie mi dropily po 7/8 grzybow, a jak mam ta zbroje to co gorsza mniej bo max 5. Moze poprostu dali przy aktualizacji inna wartosc szansy na zdobycie grzybow. Ale badz co badz moze wy mi powiecie jak sensownie wydac grzyby bo mam ich 130+ i naprawde nie wiem co robic procz kupowania piwa przy evencie doswiadczenia ?

Opublikowano

nie zapominajmy jeszcze o wierzchowcu ktory tez zmienia wartosc szansy wydropienia grzybka ;)

Ta zbroja chyba nic nie daje. Zawsze dziennie mi dropily po 7/8 grzybow, a jak mam ta zbroje to co gorsza mniej bo max 5. Moze poprostu dali przy aktualizacji inna wartosc szansy na zdobycie grzybow. Ale badz co badz moze wy mi powiecie jak sensownie wydac grzyby bo mam ich 130+ i naprawde nie wiem co robic procz kupowania piwa przy evencie doswiadczenia ?

kup Sb niesmiertelke i jak masz lvl 200+ to exp na tym, i kup smokogryfa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...