Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamentowe potyczki.

Uorcar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, chciałbym wam przedstawić moją nową serią zatytułowaną "Diamentowe potyczki". Polega to po prostu na nagrywaniu moich gier rankedowych z perspektywy gracza diamentowej ligi. Cała seria będzie zawierała różnorodność pozycji. Czasem może zdarzyć się, że zagram 2 filmik pod rząd na midzie lub supporcie, a czasem każdy nowy odcinek to inna pozycja. Mogę także na specjalne życzenie zagrać jakąś postacią (jeśli ją mam) lub daną pozycję z dokładnym jej omówieniem. Wszelkie pytania i prośby można pisać w komentarzach pod filmami. Zapraszam do obejrzenia, polubienia i subskrybowania kanału, dzięki. :)

Nagrania będą prowadzone w sposób spokojny, staram się dzielić swoim doświadczeniem i różnymi trickami podczas nagrań. Jeśli ktoś martwi się o przekleństwa lub wyzwiska - przestałem to stosować i nagrania nie będą zawierały żadnych obraz w kierunku innych graczy.

A tutaj drugi odcinek, świeżo po wrzuceniu na youtube. Z beznadziejnego early game, trzymaliśmy się dzielnie i krok po kroku goniliśmy przeciwników, aby ostatecznie ich pokonać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...