Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tragiczne MMR

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, ostatnio mam duzy problem z lose strakiem :

Średnie MMR dla tej ligi wynosi 1,547.
1,484
MMR
Twoje MMR jest niższe niż średnia dla graczy w tej dywizji. Będzie ono dalej malało jeśli nie poprawisz swoich umiejętności.
Jak widac mmr tragiczne . Ale co mam zrobic by to uroslo jak mam grac gdy moj mid w 13 min ma 13 farmy i 0/5 . Lose strak robie po 5 lose i 2 win i tak non stop . Probowałem jakos inaczej podejsc do gry np nie grac dla wygranej tylko grać swoje . Nic mi to nie dalo ... Niedlugo bede miec wiecej przegranych niz wygranych meczy ...
Opublikowano

Grać z inny by bardziej opadlo ? Jak zagram z kims ponizej mojej div ?

jak grasz z kims ponizej twojej div i przegrywasz to spada jeszcze szybciej, jak wygrywasz rosnie ale wolno

zacznij wygrywac albo dodguj co 2/3 gre

­

Opublikowano

Graj najlepiej z wysoką dywizją, która umie grać i żeby "Ciebie wykeriowała", staraj się grać najlepiej np. na pozycji jungler a Twój duo na midzie pomagaj mu jak najwięcej ale tak abyś pomagał też innym liniom. Rób dobre calle, wraz z duo jak najwięcej objectivów dzięki temu = więcej kasy dla teamu.

Odradzam bola :(. Zdarzają się takie boosted pewnie mmr golda 5 to się nie dziwie, lubią trollować w takich dywizjach.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

A ja mam błąd z op.gg - na lolu mam 20 więcej winów od lose a na op.gg pisze,że mam równo lose z winami.Po wyliczeniu Wygranych i wszystkich rozegranych gier,wychodzi mi jak na lolu 20 win nad lose,a op.gg coś ściemnia...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Bo to jest op.g*. To co podał autor tematu to nie jest MMR, ta cyferka jest ukryta przez RITO i służy do dobierania przeciwników. Ja też nie mam wysokiego MMR bo jestem w Silverze V (dopiero wyszedłem z piekła na większe podobno ) i gram sobie z silverami III lub IV rzadko V. I nie narzekam nigdy na bobów, albo mam po prostu życiowego farta ;) Na op.g* popatrzcie tylko wtedy gdy chcecie na przykład zobaczyć jak grał kolega i z kim.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...