Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki ultimate skin następny?

Nowita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe że prawda. Ostatnio czytałem że na forum riotu wstawili nowe informacje w tym o nowym ultimate skinie i o tym że dostanie go postac która ma tylko jedną skórkę więc możliwe że będzie to kha.

f8U07UQ.png

Opublikowano

Ciekawe jak będzie wyglądać ^^

Bardzo to prawdopodobne, bo raz kha zix ma jednego skina do kupienia tylko, a dwa ten rebus pasuje jak ulał do niego :D

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

I tak na końcu okaże się, że Rito dojebie już 15 skina do gejzreala.

Ten Wytworny już wygląda naprawde pedalsko xD

Opublikowano

Wydaje mi się, że to może być prawda. Kha'zix jest ostatnio gównem i mało ludzi nim gra. Dostanie skina, jakiegoś buffa w następnym patchu i wróci. ;)

Opublikowano

Może się myli może nie.Według mnie Kha ostatnio dostał nerfa,spadła mu grywanlość(trzeba przyznać),nadal jest dobry ale nie za dobry...Ma tylko jednego skina.Można tak powiedzieć,że to do kha'zixa.

Nie zapomnijmy,że jeszcze ma wyjść jeden skin z serii mecha,prototyp który jeszcze nie jest gotowy.Ta tajemnicza ikona z okiem,prawdopodobnie to shyvanna.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

kazdy madry mogl pomyslec ze bedzie do kha

tylko 2 postacie maja 1 skina- jest to zac i kha

kha ma potencjal na ultimate

wystarczylo użyć brain.lua by na to samo wpasc

­

Opublikowano

NNNNIEEEE ... Rito dlaczego mnie tak nie lubisz ?;/ Mam ten szit i nim nie gram. Jak wyjdzie do niego to znowu będzie ultimate, którego nie kupie :/ A miałem taką nadzieje... Eh. Chyba, że przed wprowadzeniem dostanie takie buffy, że insta ban :D

Opublikowano

Championship będzie za 975RP,jeszcze nie wiadomo do jakiego championa,ale chodzą pogłoski,że to wukong(też sobie go wyobrażam jako championship,pasuje do tej serii w niebieskich kolorach).

Będzie dostępny podczas MŚ 2014 w lola,we wrześniu prawdopodobnie będzie skin,jak to było z threshem.

Ja riven championship nie mam,ale thresha tak i teraz też kupię.

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Jeezu do kha o.O Moja ulubiona postać w jungli, po nerfie mniej nim gram ale nadal jak jest okazja <3

Teraz instaban na rankedach i będe musiał patrzec jak goldy grają moim mainem do jungli ;(

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Ja się ciesze,dzieci sobie kupią skina i zaczną grać kha,który ma słabe earle.Picke j4 i będę wkurwiał enemy kha na jungle :D 

Ha ha.No chyba,że kha dostanie buffa,bo jego earle jest stanowczo słabe i bez pomocy teamu w counter jungle ma małe szanse...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

kazdy madry mogl pomyslec ze bedzie do kha

tylko 2 postacie maja 1 skina- jest to zac i kha

kha ma potencjal na ultimate

wystarczylo użyć brain.lua by na to samo wpasc

Tylko Zac i Kha mają jednego skina? A umiesz liczyć?

@TOP: Kha Zix dostanie i tyle

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...