Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Forest, Proszę o pomoc

MineMasterious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam wersję The forest 0.03.

Mój komputer (32 bit niestety oraz 4GB ram ale pisze że 2,96 używane nw dlaczego) spełnia wymagania, ale i tak ustawiłem ustawienia na najniższe.

Wszystko pięknie działa czasami zdarzy się crash bez powodu podczas gry (to normalne w tej wersji)

Ale jest jeden crash , który się powtarza mianowicie kiedy ide spać.

Robi się czarny ekran i gra zawiesza się a kiedy coś kliknę gra zamyka się i pokazuje się okienko z napisem Program The Forest przestał działać.

Save się zapisuje ale jest troche uciążliwe ponowne włączanie gry co kilkanaście minut)

Za pomoc serdzecznie dzięki.

Opublikowano

Według mnie to powodem twojego błędu jest twój słaby pc po prostu tego nie ogarnia 

Weś użyj CCleaner, napraw nim problemy, potem wejdz w narzędzia wyłącz niepotrzebne autostarty 

Następnie pobierz Game Booster i uruchamiaj przez ten program grę 

(po zaintalowaniu i uzyciem CCleaner'a uruchom ponownie PC)

Nie wiem czy ci to pomoże ale powinno przynajmniej tak często Cb nie wywalać jak pomogłem zostaw like

@MineMasterious

@Edit

Mój komputer (32 bit niestety oraz 4GB ram ale pisze że 2,96 używane nw dlaczego)

Ponieważ masz system x32

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...