Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po modzie

Shout2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zainstalowałem sobie najnowszego moda z moddingway, który zmieniał tam stroje, twarze, transfery, buty, nowe banery i takie tam pierdoły. Nie dość, że wszystko się nie zrobiło, to jeszcze 2 i 3 strój jest zielono niebieski. 

4AKtYm.jpg

nie wiem czy tylko u realu mam takie stroje ... Żeby zainstalować, to co najpierw wpadło mi w oczy, musiałem sćiągnąć dwie poprzednie wersje, które kolejno ważyły 9gb i 25mb. Ta ostatnia 400mb. Wszystko zrobiłem jak kazał. A jednak nie wyszło ... Buty wgrały się do tego stopnia, że np Ronaldo ma swoje nowe merki ze skarpetą, ale już mu nie można ich zmienić. Podejmując próbę zmiany butów, zmieniał się sam kształt buta, ale wygląd mercuriali zostawał. Chociaż to najmniej ważne. Najbardziej interesuje mnie czego to może być przyczyną. W CM próbowałem wgrać nowe stroje, to zamiast stroi na nowy sezon, miałem stroje Chelsea. I to nie tylko tutaj, bo próbowałem też z PSG i Bayernem, Barceloną czy nawet reprezentacyjnymi strojami. Kiedy chciałem przywrócić domyślne stroje poprzez CM w programie pokazało się wszystko w porządku, że stare stroje są z powrotem. A w grze tak nie jest. Czy to może być przyczyną, że w jakiś sposób usunęły mi się pliki z gry, które akurat odpowiadają za te stroje ? Te całe pliki w folderze sceneassets z rozszerzeniem rx3  ? 
Proszę o pomoc, bo reinstall gry to ostatnie co chciałbym zrobić, bo 1 zmiany mi nawet pasują, a 2 szkoda czasu który poświęciłem na ściąganie tego wszystkiego, bo jednak pierwsza paczka szła z torrenta i nie szło to za szybko :C

Opublikowano

1origin

2 prawym na fife

3 napraw gre

Powinno pomóc jak nie napisz

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Stroje sobie naprawiłem. " Napraw " w originie nic nie dało. Użyłem programu do ładowania tych jakiś pliczków właśnie rx3 i już wszystko gra. Znaczy ... Stroje wróciły :D Dzięki za pomoc i tak ! Można zamknąć, to wszystko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...