Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt Xerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie znajdziesz

Q nie bedzie castowane dlatego ze musza byc pakiety only VIP , r bedzie sie castowac ale zmissuje w h*j duzo

lubie sie spowolnic

Opublikowano

To tak zajebistego champa chcesz skrypt? Ostatnio wziąłem Xeratha na rakeda pierwszy raz i miałem staty ~21/3 po czym osoby pisały że mam BOLA bo dominowałem w ~10 minucie... :s To jest naprawdę świetny champion do którego nie potrzebujesz skryptu... proszę Was... xD

1367996595-U582588.png

Opublikowano

To tak zajebistego champa chcesz skrypt? Ostatnio wziąłem Xeratha na rakeda pierwszy raz i miałem staty ~21/3 po czym osoby pisały że mam BOLA bo dominowałem w ~10 minucie... :s To jest naprawdę świetny champion do którego nie potrzebujesz skryptu... proszę Was... xD

Skoro jesteś taki Pro to dlaczego siedzisz w silverze a nie platyna/diamond ? :)

Opublikowano

Bo nie nołlajfie 24/7 :SSSS

Ujowy argument. Na początku tego sezonu na smurfie rozegrałem 110 gier (od unrankeda), sezon zaczął się ok. 6 miechów temu, więc wychodzi mniej niż jedna gra dziennie, a na smurfie już jest diax od jakiegoś czasu. Założę się, że ty masz tych gier i tak 5x więcej. Po prostu jesteś bobem.
Opublikowano

nimo i nie będzie, kup vipa to będzie hueuheu

wy wszyscy jesteście bobami, najlepszy jestem ja. w lobby już wychodzo bo mnie sie bojo 

Opublikowano

Ujowy argument. Na początku tego sezonu na smurfie rozegrałem 110 gier (od unrankeda), sezon zaczął się ok. 6 miechów temu, więc wychodzi mniej niż jedna gra dziennie, a na smurfie już jest diax od jakiegoś czasu. Założę się, że ty masz tych gier i tak 5x więcej. Po prostu jesteś bobem.

http://eune.op.gg/summoner/userName=NeVdiii

Więcej nie trzeba mówić.

A więc ! Szukam fajnego skryptu do Xeratha dla free users :) z góry bardzo dziękuję za pomoc !

Nie będzie, po prostu wycastowanie drugiego Q wymaga pakietów. Chyba, że chcesz używać Q manualnie a resztę skryptem to jest to wykonalne.

Opublikowano

To jego profil? Jeśli tak to ten Xerath, którym ostatnio zrobił na rankedzie 21/3~ to chyba mu się przyśnił, bo matchhistory sięga 5 miechów i jedyny mecz Xerathem to 7/8/16, 6 dni temu.

Oj tam, oj tam! Tu dodał, tu pomnożył, deadów trochę odjął i myśli, że zaorał Kappa

Opublikowano

Jestem Bobem nie umiem grać... 

http://eune.op.gg/summoner/userName=NeVdiii

Więcej nie trzeba mówić.

Aż taki chuowy jestem... Kappa

To jego profil? Jeśli tak to ten Xerath, którym ostatnio zrobił na rankedzie 21/3~ to chyba mu się przyśnił, bo matchhistory sięga 5 miechów i jedyny mecz Xerathem to 7/8/16, 6 dni temu.

Ej to byłem aż taki słaby? Nie patrzałem na historię dlatego wynik zmyśliłem! xD XD xD Dlatego dodałem "~" żeby nie było... Kappa

Może nie jestem pro gamerem w tym silverku który wbiłem przedwczoraj, ale Kog'Maw koreański challenger to ja jestem! xD

W ogóle jestem przeciwny temu "BóLowi" bo po co tracić przyjemność z gry/rozgrywki i naciskać samą spację? Czy to jest gra? Nie sądzę... Kappa

Oj tam, oj tam! Tu dodał, tu pomnożył, deadów trochę odjął i myśli, że zaorał Kappa

Jak mnie ludzie dobrze znajo, niesamowite... :s

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...