Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft skin (Postać gry)

mieciu1262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was !

Mam problem ze skinem/postacią gry otóż problem zaczął się wtedy , kiedy zrobiłem reinstalacje java i minecraft (mam werscje minecrafta 1.7.2). Chciałbym odzyskac starego skina/postać proszę o pomoc  (mam pirata minecrafta) .Na dole załączam screena . 

post-1215088-0-02604600-1407319017_thumb.png

Opublikowano

OK dziękuje wszystkim za pomoc udało mi się rozwiązać ten problem . Dla tych co mają podobny problem powiem , że trzeba tylko jeszcze raz reinstalować minecrafta . Jeszcze raz wszystkim dzięki i macie wszyscy +5 !

Opublikowano

Jeżeli chcesz uniknąć takich problemów to zachęcam do korzystania z mojego launchera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1239441-dl-startcraft-launcher-premiumnonpremium-nowy-start/

W nim zmienisz sobie skina i zostanie on zapisany na serwerze dzięki czemu przy reinstalacji czegokolwiek nie stracisz go. Dodatkowo inne osoby korzystające z launchera również widzą Twojego skina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...