Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyścig Zbrojny

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie panowie. Bardzo spodobał mi się ten tryby gry z takiego powodu, że wszyscy są w miarę równi w sensie wyposażenia.

Mam do was pytanie: Jakim cudem oni latają z giwerami, których nie dostaje się w biegu nabijania fragów? Dziś ziomek sobie z CQB, Dualami i Scorpem EVO latał. 

Z góry dziękuję 

9368_gold.png

Opublikowano

Gold Pack z eventu SvS lub czasem wylosuje jakąś broń z ekwipunku.

Opublikowano

Nawet w Gold Packu tego nie ma, ale co tam. Przeważnie z takimi broniami latają wysokie lvl, ew. NX 

Opublikowano

Powinno tak ,choć nie gralem ze srebrnym tylko z gold ale mozna sprobowac ;3

Nothing is impossible.

Opublikowano

Nawet w Gold Packu tego nie ma, ale co tam. Przeważnie z takimi broniami latają wysokie lvl, ew. NX 

Są na pewno.

Opublikowano

Jak to nie? Mam Gold Pack i za każdym razem dostaje jakieś pro bronie. Duale i CQB także, czasem wyleci jakiś śmieć ale to rzadkość :P

Co do srebrnego z dziennych, też może trafić się coś lepszego od zwykłych broni, więc według mnie warto raz w tygodniu poświęcić się i odebrać to jako reward, jeżeli często robi się Arms Race :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Rzadko co mi wyskakuję... Od czasu do czasu CQB i gietka...

To masz jakiegoś pecha :p Ja na każdym AR mam przynajmniej ze 3 lepsze bronie, czasem na start XM8 dostanę, nie wspomnę o CKM jakie dostaje :D (te z wyższyej półki).

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Panowie jest tak, że masz małą szansę, że to co masz w ekwipunku to wleci ci jako broń na Arms Race :)

Ja jak grałem to zawsze ubierałem sobie duży plecak, z 3 slotami.

Dawałem sobie dobry karabin, koniecznie bushmstera i AA-12 Mark II :D, i w zależności albo KNT-308 lub Dual Scorpions.

Najbardziej to mi jednak shotgun pomagał :D

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

No ale dochodzi do tego % że dostaniesz coś co masz w ekwipunku :)

Na 100% żaden pack nie ma czegoś takiego jak XM8 Spiders czy M4A1 Sopmod.

:)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...