Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O Reworku Viktora (w końcu!), Soraki oraz Siona. Dodatkowo najnowsze wieści z PBE (Nerf Morgany oraz Maokaia)

Nowita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie, że pajączki Elise mają więcej HP, będzie znów można nimi tankować buffy w początkowej fazie gry. :D
Co do Reworków to nie mam zdań - wejdą w życie to się zobaczy, póki co nie ma co oceniać, a tak w ogóle imo Victor nie potrzebuje reworka bo jest dobry.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Fajnie, że pajączki Elise mają więcej HP, będzie znów można nimi tankować buffy w początkowej fazie gry. :D

Co do Reworków to nie mam zdań - wejdą w życie to się zobaczy, póki co nie ma co oceniać, a tak w ogóle imo Victor nie potrzebuje reworka bo jest dobry.

Imo potrzebny mu jest na q i ulta

Ps. Podobno vicktor po reworku będzie zabierał true dmg z lasera tak słyszałem tylko 

Opublikowano

Sion ma być niemalże nieśmiertelny? Ale już taki jest, jeśli umie się nim grać w sumie...

jak sie nie wie co to kite to jest niesmiertelny, latwo sie go kontruje

viktor jest 3 w kolejce do reworku, pierwsza soraka

nieznaczace nerfy morgany, no i maokai ktory za dobrze se radzi na topie (nowy graggas)

­

Opublikowano

Niech sorace całkiem to Q usuną, teraz już gówno nim się nim robi.

Opublikowano

Ja się tylko boje, że jak mi ruszą mojego kochanego, niegranego Viktora to potem wejdzie do mety i ludzie nim zaczną grać :<

Aczkolwiek cieszę się, że mój main dostanie sporego buffa ^.^

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Nie wielki nerf Morgany, akurat jest w rotacji i dalej daje radę grać nią.

Już myślałem że R jej osłabią...

Co do Siona. Z tego co wyczytałem to siła jego umiejętności ma zależeć właśnie od regeneracji HP naturalnej oraz life steala. Tylko że Sion traci w tym momencie opcje AP carry.

Co do Soraki... Q powinni w ogóle zastąpić czymś innym, bo jest gówniane...

Opublikowano

Viktorowi przyda sie rework i nie powiecie ze jest inaczej. Ma strasznie slaby zasieg skilli i nie ma mobilnosci, to ze niektorzy z was sobie nim radza i graja nie znaczy ze on nie potrzebuje reworka bo zawsze sie znajdzie jakis typ ktory gra najbardziej niegrywalna postacia np best sion brazilia (nie wiem czy tak sie pisze jego nick ale jest w brazylii i ma 1000 cos meczy nim zagranych) :D

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Viktorowi przyda sie rework i nie powiecie ze jest inaczej. Ma strasznie slaby zasieg skilli i nie ma mobilnosci, to ze niektorzy z was sobie nim radza i graja nie znaczy ze on nie potrzebuje reworka bo zawsze sie znajdzie jakis typ ktory gra najbardziej niegrywalna postacia np best sion brazilia (nie wiem czy tak sie pisze jego nick ale jest w brazylii i ma 1000 cos meczy nim zagranych) :D

Dużo championów z mida nie jest mobilnych a dalej są grane, Victor może ma małe zasięgi, ale jak Ci przywali z Q to pół hp Ci laser ściąga. 

Opublikowano

Dużo championów z mida nie jest mobilnych a dalej są grane, Victor może ma małe zasięgi, ale jak Ci przywali z Q to pół hp Ci laser ściąga. 

Wymień mi przynajmniej 3 championów którzy nie są mobilni, a są grani na midzie, bardzo często gra na midzie. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ja już nawet nie pamiętam jaki Soraka ma pasyw o.O Ale trochę głupio że aż ja tak zniszczą i posadzą na Supporta.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Pasywka Soraki.

Zbawienie.

Umiejętności Soraki przywracające punkty zdrowia i many są potężniejsze o 1% za każde brakujące 2% zdrowia lub many celu

Idealne na suppa, ale z tym Q to powinni mega reworka zrobić, bo to gówniany skill akurat.

Opublikowano

Jakieś CC dla Soraki było by dobrze dodać zamiast tego co obecnie jest. No jeśli liczymy się z tym, że silent z E to jakiś CC jest.

Opublikowano

Jakieś CC dla Soraki było by dobrze dodać zamiast tego co obecnie jest. No jeśli liczymy się z tym, że silent z E to jakiś CC jest.

Sorace przydałby się co najmniej stun pokroju Tarica.

Opublikowano

Stun byłby dobry, i mogłoby zastąpić to co obecnie na Q jest. Albo przemodelować Q w taki sposób, że trafiony bohater mając 100% HP dostaje stuna a na 50% slow dostaje. Podobny system u Irelli jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...