Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja 06.08.2014 – Specjalne Skrzynki z Bronią

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żołnierze,

W tym tygodniu mamy dla was naprawdę specjalną Tajemniczą Skrzynkę, “Specjalną Skrzynkę z Bronią”!

Wyprzedaż

Nowy przedmiot

Specjalna Skrzynka z Bronią

2,000 NX

Ta wspaniała skrzynka daje Ci szansę na otrzymanie następujących broni na 45 dni, 30 dni,

7 dni, a nawet permanentnie za każdym razem, gdy otworzysz jedną z nich:

CX4 Storm SW

PSG1 Red

AK47 SW

MP5K Red

RPG7 SW

Dodatkowo, otrzymasz pomiędzy 1,000, a 50,000 Denarów!

Specjalna Skrzynka z Bronią nie zawiera żadnych innych przedmiotów, więc po otwarciu jej

na pewno otrzymasz broń!

Aktualizacje / Zmiany w grze

- HackShield został zaktualizowany, by wykrywać najnowsze oszustwa

Przyjemnej gry!

Pozdrowienia,

War Rock Global Team

Źródło:

http://pl.warrock.nexoneu.com/News/Update#/View/472/1/Aktualizacja-06-08-2014-–-Specjalne-Skrzynki-z-Bronią/title/

Moja opinia jak zwykle:

Kasa, kasa, kasa ...

Brak darmowych plecaków, znowu nic nie naprawione, crashe jak i były tak i są.

Powiedziałem co sądzę o tym wszystkim na forum nexona. Jak zwykle pan Coyote się "zasmucił" i jego najbliższy post będzie pewnie za tydzień z nowymi broniami na perma :)

A wy jaką macie opinię? Śmiało możecie napisać poniżej.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

moja opinia ?

Nic nie naprawione, niby "coś" próbują naprawić (yhy) ale coś im nie idzie.

nic nie dodają tylko jakieś skrzyneczki, albo wyprzedaże ;)

w grze żadnych zmian,, gdzie archewenty ?

poprostu nic się nie dzieje kiedyś co tydzień było coś nowego i się na to czekało a teraz ? nic nie ma :)

Ciężko im nawet dać plecak, bo po co komu się chce

mogli by dać chociaż jakiś chat event, albo random hot time event....

Opublikowano

leca na kase... nie naprawiają bugow w dodatku nagrody to szit -.-

a coyote w chu*a wali zeby nie bylo ze ma w dupie graczy...

No doslownie ...

W temacie o strajku obiecywał naprawę klanów? Jest ten dzień i co? Nie dość, że nie ma nic co obiecywał to jakieś głupie pudełko z permami do wylosowania.

Przypomina mi to sytuację z CA .. Permy, permy i jeszcze raz permy.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No doslownie ...

W temacie o strajku obiecywał naprawę klanów? Jest ten dzień i co? Nie dość, że nie ma nic co obiecywał to jakieś głupie pudełko z permami do wylosowania.

Przypomina mi to sytuację z CA .. Permy, permy i jeszcze raz permy.

to ty jeszcze nie zauważyłeś, że z warrocka chcą zrobić drugie CA? coraz wiecej róznych broni z CA dodają, często permy dodają, menu wyglada już prawie jak w CA, niedługo będą achievmenty-oczywiście na CA też są

Opublikowano

to ty jeszcze nie zauważyłeś, że z warrocka chcą zrobić drugie CA? coraz wiecej róznych broni z CA dodają, często permy dodają, menu wyglada już prawie jak w CA, niedługo będą achievmenty-oczywiście na CA też są

No akurat CA zaczyna wychodzić na dobrą drogę ku f2p, a nie p2w. Niestety o War Rocku się tego nie da powiedzieć.

MAL

Opublikowano

No akurat CA zaczyna wychodzić na dobrą drogę ku f2p, a nie p2w. Niestety o War Rocku się tego nie da powiedzieć.

Skoro z CA robią bardziej f2p to z WR tego nie zrobią bo przecież muszą mieć jakieś większe dochody.

Opublikowano

A mówiłem ja tylko czekałem, narzekaliście że G1 nic nie robiło i każdy mówił jak to będzie dobrze jak Nexon przejmie WarRock'a a teraz? teraz to znowu się skarżycie, oczywiście że WarRock' zrobił się bardziej p2w niż był wcześniej. Co do tej aktualizacji znowu dużo fajnych rzeczy lecz oczywiście tylko za NX więc prawdopodobnie nie kupie tego. 

Opublikowano

Dlatego właśnie ja pożegnałem się z serwerem globalnym WR'a, gdy tylko Nexon dostał go w swoje pazerne, żądne za wszelką cenę jak największych przypływów pieniędzy łapska. Wystarczyło mi kiedyś poświęcić trochę czasu na CA i błyskawicznie wyrobiła mi się opinia na temat tego ich cholernego europejskiego oddziału.

Tak przy okazji... Pochwalę się tym co osiągnąłem w tej grze. :mellow:

6YR3zhv.png

Opublikowano

Jutro nowa aktualizacja :) Miejmy nadzieję, że coś naprawią ;)

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...