Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Zhong Kui

KrólikFunny7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań na temat Zhong Kui'a:

-Czy jest on postacią trudną do opanowania

-Jak prezentuje się on w poszczególnych fazach gry

Za wszystkie przyszłe odpowiedzi dziękuje ;)

I mam jeszcze pytanie nie związane z tą postacią czy opłaca się grać tylko jednym bogiem?

Opublikowano

Samą postacią nie grałem ale za każdym razem, kiedy gram z nią lub przeciw niej, wydaje się być słaba :D Słyszałem że jest to twardy ap ale jakoś nie jestem do tego przekonany. Co do drugiego pytania to kwestia gustu, mi na przykład nudzi się gra ciągle jedną postacią, ale jednak fajnie wbić szybko masterke :) 

Opublikowano

Zhong jest bardzo silnym bogiem kiedyś jeszcze bardziej był OP ale teraz też jest. W początkowej fazie ma problemy małe z pushem ale potem daje rade. Możesz ultować przeciwnika pod wieża kiedy jungler przeciwnej drużyny jest martwy i możesz wbijać z ultem radze kupić taką chorągiew do spowalniania przeciwnika który wzmocni efekt ulta że więcej duchów go uderzy. W mid-game kiedy wszyscy wala więcej on ma spokój jeśli ma staki bez nicg trza je szybko zebrać bo to naprawdę pomimo pasywa to jest papier.W późniejszych fazach zhong jest mistrzem dzieki połączeniu hades +zhong wbiłem 2 penty

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...