Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ateros.pl

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko bylo, nic nowego nie widac, a wiec pytanie do administracji, dlaczego warto zagrac na serwerze? Co on ma w sobie takiego czego nie ma nikt inny?

"Posiada kilka nowości, ale jest wzorowany starszymi serwerami tego typu." Jakich nowosci?

Opublikowano

Wszystko bylo, nic nowego nie widac, a wiec pytanie do administracji, dlaczego warto zagrac na serwerze? Co on ma w sobie takiego czego nie ma nikt inny?

No nie wszystko było, ale ok. Dlaczego warto u nas zagrać? Hmm... serwer był sprawdzany kilkakrotnie i nadal jest, testerzy wbijali maksymalny poziom sprawdzając dokładnie exp, drop na każdym lvl. Więc na pewno serwer jest dopracowany pod takim względem. 

Opublikowano

No nie wszystko było, ale ok. Dlaczego warto u nas zagrać? Hmm... serwer był sprawdzany kilkakrotnie i nadal jest, testerzy wbijali maksymalny poziom sprawdzając dokładnie exp, drop na każdym lvl. Więc na pewno serwer jest dopracowany pod takim względem. 

Generalnie Twoja odpowiedz nie do konca odpowiada na moje pytanie, ale nie bede czepial sie nie istotnych rzeczy.

Co bedzie mozna zobaczyc nowego na serwerze? W jaki sposob bedziecie reklamowac serwer?

PS: Ciekawy pomysl z ta "Sakwa Yang".

Opublikowano

Żadnych nowości, zbroje na 140 okropne zmiencie je .. skąd bronie 75 ?

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

Generalnie Twoja odpowiedz nie do konca odpowiada na moje pytanie, ale nie bede czepial sie nie istotnych rzeczy.

Co bedzie mozna zobaczyc nowego na serwerze? W jaki sposob bedziecie reklamowac serwer?

PS: Ciekawy pomysl z ta "Sakwa Yang".

Np. 5 stron w ekwipunku, niby nie wielka nowość, ale zawsze coś, naprawione podstawowe rzeczy, które denerwują każdego gracza jak nno.

Reklama będzie u YouTuber'ów oraz na metin2list.

Żadnych nowości, zbroje na 140 okropne zmiencie je .. skąd bronie 75 ?

Wszystko można jeszcze zmienić, bronie na 75 tradycyjnie ze szkatułek ripera, śmierci lub wymiana za te szkaty.

Opublikowano

Ten ostatni set zbrojek zmieniajcie, okropieństwo.

A tak to dobrze by było, gdybyście napisali więcej szczegółów bo póki co oprócz sys. ulepszeń i dungów, nie ma tu zbyt wiele pokazane.

Opublikowano

Nie posiada serwer nowości ale chociaż zaskakuję szatą graficzną w prezentacji serwera hmm na razie neutral zobaczymy jak po starcie :P

Opublikowano

Znowu te same mapy, Ten sam system ulepszeń. To jest już na każdym serwerze, tak ciężko poszukać jakiś ciekawych map na Google? Czy trzeba robić gotowce które będą padały po tygodniu może dwóch? Nie hejtuję, lecz krytykuję, jeśli ktoś uważa to za Hejt, Niech sobie coś w głowę wbije.

Nefrytowa zatoka, Góry. To wszystko te same mapy, ten sam monotonny exp na tych samych mapach, nic ciekawego teraz się nie tworzy, Serwery z dziadoskim systemem ulepszania, żadnych kolorowych hwangów NIC!.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Znowu te same mapy, Ten sam system ulepszeń. To jest już na każdym serwerze, tak ciężko poszukać jakiś ciekawych map na Google? Czy trzeba robić gotowce które będą padały po tygodniu może dwóch? Nie hejtuję, lecz krytykuję, jeśli ktoś uważa to za Hejt, Niech sobie coś w głowę wbije.

Nefrytowa zatoka, Góry. To wszystko te same mapy, ten sam monotonny exp na tych samych mapach, nic ciekawego teraz się nie tworzy, Serwery z dziadoskim systemem ulepszania, żadnych kolorowych hwangów NIC!.

Pozdrawiam.

Powiedz mi co mają mapy do serwera? Mapa to tylko mapa można moby zmienić na nowe i będzie co innego prawda? Jeżeli ty oceniasz serwer po mapach to jesteś trochę dziwny.

Ogółem serwer dosyć ciekawe wygląda, lecz polecam zmienić te Hwangi na coś ciekawszego, powodzenia życzę.

Opublikowano

Hmm.. Jak dla mnie serwer może być, ale te zbroje Hwangi nie za bardzo ;d

I moim zdaniem, lepiej było by postawić serwer Easy, nie Medium :)

Opublikowano

Już nikt naprawdę nie potrafi zrobić porządnego serwera...?

Pytanie:

Po ch*j Wam te jakieś Pasy Skórzane, Lniane itp..? - zbędne

Po co Wam jakieś systemy Run i Alchemi...? - zbędne

a system ulepszań to juz całkowita klapa..

brzydkie hwangi i jakieś dziadowskie bronie

Podsumowanie:

Jednym słowem mówiac zrobiliście SYF-MT2

Jak patrze na prezentacje z MPC to mam wrażenie ze każdy serwer jest taki sam.. troche w tym racji bo każdy serwer to syf wiec postarajcie sie ludzie zrobić jakiś serwer z głową..

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Zbroje już zmieniamy. Racja, na te czasy nie za bardzo pasują. Czekamy na więcej opinii, jest to dopiero zapowiedź. Dużo rzeczy można jeszcze pozmieniać. 

Opublikowano

Nie posiada serwer nowości ale chociaż zaskakuję szatą graficzną w prezentacji serwera hmm na razie neutral zobaczymy jak po starcie :P

Grafika uzyta w prezentacji zostala udostepniona przez Jemilo w tutorialach o ile dobrze pamietam.  B)

Ale przynajmniej strona nie jest pierwszym lepszym gotowcem. Bynajmniej tak nie wyglada.

Poleam zmienic zbroje oraz bron na 120 jak i 140 poziom, zaskoczcie nas jakos. :D

Opublikowano

Grafika uzyta w prezentacji zostala udostepniona przez Jemilo w tutorialach o ile dobrze pamietam.  B)

Ale przynajmniej strona nie jest pierwszym lepszym gotowcem. Bynajmniej tak nie wyglada.

Poleam zmienic zbroje oraz bron na 120 jak i 140 poziom, zaskoczcie nas jakos. :D

Racja, grafika by Jemilo. Zbroje zostały już zmienione na wiele, wiele lepsze. Bronie? Jeśli znajdziemy jakieś fajne to zmienimy. Zastanawiamy się również nad usunięciem pasów, tak naprawdę nic mega nie dają. Jak myślicie? Nowe zbroje pojawią się w zapowiedzi wieczorem.

Opublikowano

Serwer fajny mam pytanie kiedy start ? napewno zagram bo dawno nie grałem na medium :)

Start w sobotę o godzinie 16. Serdecznie zapraszamy. 

Opublikowano

Nie rozumiem czemu ludzie tak hejtuja hwangi, mi się to bardzo podobna przypominają tak jak to napisałeś ' Posiada kilka nowości, ale jest wzorowany starszymi serwerami tego typu. ' co niektórym to już się w dupie poprzewracało od tych privów i liczą na jakieś cuda z kosmosu albo na zbrojki typu 'Niebiańska Stal' lub ' Szmaragdowa Stal' osobiście jak widzę te zbrojki to aż nimi rzygam ile można w kolko to samo wałkować... 

@topic jak narazie netural zobaczymy po starcie ;]

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

Racja, grafika by Jemilo. Zbroje zostały już zmienione na wiele, wiele lepsze. Bronie? Jeśli znajdziemy jakieś fajne to zmienimy. Zastanawiamy się również nad usunięciem pasów, tak naprawdę nic mega nie dają. Jak myślicie? Nowe zbroje pojawią się w zapowiedzi wieczorem.

Pasy nie sa w sumie takie zle, zawsze to wiecej do roboty. Aby bony nie byly przesadzone.

Opublikowano

Ja nie rozumiem tych wszystkich pojebanych userów co wypisują w każdej prezentacji/zapowiedzi - nic nowego wszystko było. Jeśli tak chcecie nowości to polecam zmienić grę bo metin zawsze pozostanie nim. Już i tak wiele gówna zostało na niego wprowadzone z innych gier.

Co do serwera to HWANGI powinny zostać a tylko ostatnie 2 sety broni trochę lipne. Pasy również powinny zostać a jedyne co to usunąć osiągnięcia i runy. Na serwerze brakuje mi tylko 6/7 bonów ale nie klasówka.

Co do serwera w ile h standardowy gracz może wbić max lv? Czy trudno o ulepszanie i trzeba utłuc 100 metinów i 10 bossów aby zrobić tylko 1 element czy taka ilość pozwoli na wykucie całego eq.

Opublikowano

Niestety nie wyrobiliśmy się dzisiaj i nowe ss zbroi oraz broni na 120 i 140 poziom dodamy jutro. Za to sprawdzaliśmy serwer jeszcze raz na dokładnie, żeby nie było wpadek na starcie ze zbugowanymi dungeonami lub systemem ulepszeń. Jeśli macie jakieś propozycje dotyczące serwera możecie podać, na pewno je przedyskutujemy.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...