Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam DH na PL'a

Kanaraki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuje sprawdzic czy da sie zabugowac skrzynie ucznia na m2PL i do tego potrzebuje drop hacka, jest jakis dzialajacy na PLa ?

Opublikowano

Szukam na PL´a :/

Przykro mi kolego, ale nigdzie tutaj go nie znalazłem.

Jedyne co to to niestety. Nwm. próbowałeś go chociaż uruchomić ?

Opublikowano

Przykro mi kolego, ale nigdzie tutaj go nie znalazłem.

Jedyne co to to niestety. Nwm. próbowałeś go chociaż uruchomić ?

Ten cheat nie dziala na PL`u, szkoda, to jest sposob na naprawde niezly zarobek :x

Opublikowano

Właśnie nie wiadomo, czemu temat od G00D z Drop hackiem poszedł to kosza...To jest ''MPCforum.pl m.in.''Metin2 - Hacki, boty, bugi.''

Więc nie wiem, po jakie chu*a są usuwane tematy z działającymi cheatami.

Opublikowano

Jedyny DH jaki może obecnie działać to ten w modzie od 123klo, łap jego stronke tam jest do sciągniecia : http://m2k-mod.blogspot.de/

To chyba dość jasne co próbuje zrobić zapełnić magazyn otworzyć skrzynie ucznia i ukraść drop z niej DH na innej postaci ;d Lecz to nie zadziała : ) szkodad zachowu te itemy są specjalne że tak powiem. Zanim napisałęś temat i sięna to nakręciłeś mogłeś to sprawdzić na zasadzie DH czyli robisz pt postaciami zapełniasz eQ otwierasz skrzynia i osb z pt to zabierasz ale się nie da czy drophackiem bedzie ten sam efekt ; )

2hnxutd.jpg
Opublikowano

Szkoda Twojego czasu na PLu już dawno o tym pomyśleli że jakiś Stefan może chcieć tak zrobić i zablokowali to a gdy masz pełne eq i chcesz otworzyć skrzynie masz komunikat o pełnym eq :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...