Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czemu jesteś drugą osobą, która bug z Quinn bierze za hack shield? To jest bug ze strony rito.

Opublikowano

Gram też Vayne na skrypcie itd, no i te liczby się nadal wyświetlają ;/ , tu np grałem Vayne na skrypcie jak na dołączonym screanie

przy vayne nieraz sie wyswietlaja jak Q uzyjesz

Opublikowano

Czyli jest duża szansa że nasz Bol stał się wykrywalny ;)  to praktycznie na każdej postaci ;) i prawdopodobnie spowodowane jest to mieszaniem w skryptach przez bola , przynajmniej ja tak uważam ;)

Opublikowano

Wracamy do tematu , teraz jestem pewien że to wszystko przez Bola , grałem teraz wieloma postaciami i teraz już wiem że to ja uaktywniam dziwne napisy na czacie "syndra,cassio,ryze,"

Opublikowano

Trzy razy nie Dziekujemy :)

NIE DZIAŁĄ ZADEN ANTY BOL JAK ZWAL TAK ZWAL :D nie bylo uptade ;) a bypass wyszedl wiec NIE SLUCHAJCIE SIE ZALOZYCIELA TEMATU

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Wracamy do tematu , teraz jestem pewien że to wszystko przez Bola , grałem teraz wieloma postaciami i teraz już wiem że to ja uaktywniam dziwne napisy na czacie "syndra,cassio,ryze,"

Rozegralem na tym patchu ponad 30gier i nie widzialem tego dziwne? Oczywiscie na bolu

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Gówno prawda,  ja gram cassio i mi nic takiego się nie wyświetla ,jedynie na ryze miałem takie coś ale jakoś nikt nie zwracał na to uwagi.

junior.jpg

Opublikowano

G****o prawda, ja gram cassio i mi nic takiego się nie wyświetla ,jedynie na ryze miałem takie coś ale jakoś nikt nie zwracał na to uwagi.

Ziomek chce zrobic drame/sensacje i mu sie nie udaje jebac

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Powiem wam, że też ostatnio jak gram to dziwne rzeczy są na chacie jak np. report, scripter, cassiopeia hacker, xerath bot, ale zwykle piszą to gracze z enemy xD

Opublikowano

Mi się raz cyferka na pomarańczowo pojawiła "2", z niczego nie korzystam, gram czysto. To nie było PW, ani wiadomość na czasie. Puste "2" o.O

Opublikowano

Właśnie chodzi o to, że na bolu nic mi się nie wyświetliło nigdy... A bez bola bardzo często jakieś kolorowe skrypty, więc nie rób tutaj scen i nie pierdol głupot o.O

Opublikowano

Mam czasem 3 albo 2(błąd) albo spam enemy team - off te koreańskie palce nic poza tym. Hackshielda nie ma :D i raczej nie będzie. A jak będzie to admin to naprawi.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...