Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SxOrbWalk

Gość Secton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbował ktoś tego orbwalkera - http://botoflegends.com/forum/topic/30694-sxorbwalk-orbwalker-for-anyone-v144/?

Jak się ma w porównaniu do Reborna/SOW/MMA?

Zamierzam oczywiście przetestować niedługo, ale może już ktoś z naszych naczelnych bolowców miał okazję przetestować i wyrobić sobie jakieś opinie? W oficjalnym temacie dostaje całkiem sporo pochwał.

btw. CS widzę, że dobrze wyciąga http://puu.sh/aEZF7/a5947329e5.png 106/107 do 10min~, bardziej zastanawia mnie orbwalking.

Opublikowano

W temacie MMA kilka osób zarzucało linka właśnie do SxOrbWalk pisząc, że jest nawet lepszy, napaliłem się, ale skoro nic ciekawego to najwyraźniej jego znajomi reklamują mu skrypt :/

Opublikowano

Wystarczy dać dobry opis. Tak samo było z RTTC czy Bombs Away, jak dla mnie SOW to najlepszy darmowy orbwalker dorównujący Rebornowi.

Opublikowano

Wystarczy dać dobry opis. Tak samo było z RTTC czy Bombs Away, jak dla mnie SOW to najlepszy darmowy orbwalker dorównujący Rebornowi.

A tak przy okazji zapytam: Jaki jest najlepszy orbwalker paid?

Opublikowano

A tak przy okazji zapytam: Jaki jest najlepszy orbwalker paid?

Według mnie Reborn, MMA jest trochę drewniane, ale za to ma lepsze lasthity pod towerem.

Opublikowano

SxOrbWalk > SOW. Grając Orianna do 10 minuty mam 107 nie tracąc żadnego miniona a na SOW mam 98. Do tego dolicza dmg z masterek i ma opcje idle której mi w SOW brakowalo :)

Opublikowano

W sumie tragedii nie ma. Będę odpalał jako osobny skrypt do farmienia na APC, bo rzeczywiście więcej mi wyciąga niż SOW. Na ADC jednak Reborn najlepszy obecnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...