Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plug-in na serwer Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od niedawna zacząłem się bawić w tworzenie serwerów Minecraft metodą "Zrób To Sam" ;). Znalazłem bardzo ciekawą modyfikację na serwer, dzięki której mogę tworzyć własne potworki- nie jest to EpicBoss. Ale do rzeczy. Poszukuję plug-in kompatybilny z serwerem pod wersję 1.7.2/1.7.4, w którym będę mógł tworzyć własne przedmioty oraz receptury do nich. Próbowałem już z UnlimitedRecipes, ale wersja 1.6.4 (najnowsza, dotychczas) nie działa, to jest nie instaluje się nawet folder z plikami konfiguracyjnymi, podczas uruchamiania plików serwerowych.

Tutaj zwracam się do Was, drodzy Gracze. Czy znacie dodatek serwerowy, dzięki któremu będzie można tworzyć przedmioty z dodatkowymi własnościami, np. przenoszących na spawn lub w określone koordynaty? Do tworzenia itemów zaklętych mam MysticMobs (zaczepisty zamiennik EB), nadaje się :) .

Pozdrawiam,

McDaniel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...