Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod na żarówę

jkx6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje taki mod na żarówę który pokazuje ikonę żarówki (czy tam inną) podczas całego czasu kiedy jest się wyświetlonym? Znajomy mówił, że coś takiego ma i zainteresowało mnie to. Prosiłbym o jakieś linki i informacje czy jest to w ogóle legalne :)

Pozdrawiam.

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. Trzeba grać intuicyjnie, a i tak nie wiadomo, czy z jakiegoś krzaczka np. BC nie spotuje.

Opublikowano

Jest taki mod nazywa się LongSpotIcon jest w paczce DjVirusa, jeżeli znajdę podeśle link :)

@E D I T 

Powinno działać na 9.2 jest legalne :) 

http://pkwot.blogspot.com/2014/04/90-spot-icon-remaing-for-9-seconds-no.html
This is a super simple mod, it's just keep your spot icon up for 9 seconds.
But why 9 seconds? it's the maximum duration of a spot (10+2-3 with 2 seconds caused by the perk and 3 seconds because icon appear after 3 sec being detected by the enemy).

@kyra Przetłumaczy jeżeli będzie łaskaw :)

Opublikowano

TŁUMACZENIE:

Jest to bardzo prosty mod, który pokazuje ikonę "żarówki" przez 9 sekund.

Dlaczego akurat 9 sekund? Jest to maksymalna ilość czasu przez który pozostajemy widoczni po wyświeceniu (jeśli się schowamy/spoter zostanie zniszczony, bądź ucieknie) 10s+2s(od perku)-3s(bo po takim czasie pojawia sie "żarówa" jeżeli nas wyspotują.)=9sekund.

Zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

A co jeśli byliśmy spotowani dłużej niż sekundę? Trzeba się odpowiednio schować i wyczekać 3 sekundy, aż zgaśniemy.

Opublikowano

Tu bardziej chodzi o takie szybkie wyjechanie na np. szczyt wzgórza, wyspotowanie wrogów a następnie poczekanie aż zgaśniesz przed kolejnym wyjazdem aby cię nie trafili.

Opublikowano

Trochę nie rozumiem tego modu. Według mnie żaden mod nie zastąpi Perku, który zawsze będzie dobrze się spisywał. Dodatkowo nie wiadomo czy będzie dobrze działał czy randomowo będzie zapalała się żarówka.
Wystarczy poświęcić kilka dobrych bitew i masz żarówkę na załodze. 

Opublikowano

co do perku to wg cos kombinuje mozliwe ze w przyszlosci ten perk nie bedzie dostepny albo bedzie pokazywal pozniejszy czas reakcji spotu :(

Nope, ma to wyglądać tak jak na Xboxie - Gdy patrzymy się w stronę osoby, która nas spotuje pokazuję się miniaturowa żarówka.

Opublikowano

Trochę nie rozumiem tego modu. Według mnie żaden mod nie zastąpi Perku, który zawsze będzie dobrze się spisywał. Dodatkowo nie wiadomo czy będzie dobrze działał czy randomowo będzie zapalała się żarówka.

Wystarczy poświęcić kilka dobrych bitew i masz żarówkę na załodze. 

LOL... on ma żarówkę na załodze ale jemu chodzi o perka, żeby ta żarówka przez cały czas się świeciła jak jest widoczny!! a nie tylko podczas wyspotowania (on chce wiedzieć po prostu kiedy zgaśnie :P) CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM :P

Opublikowano

co do perku to wg cos kombinuje mozliwe ze w przyszlosci ten perk nie bedzie dostepny albo bedzie pokazywal pozniejszy czas reakcji spotu :(

Wszystko działa jak powinno, sam tego moda używam jestem zadowolony :) 

Opublikowano

Jest taki mod nazywa się LongSpotIcon jest w paczce DjVirusa, jeżeli znajdę podeśle link :)

@E D I T 

Powinno działać na 9.2 jest legalne :) 

http://pkwot.blogspot.com/2014/04/90-spot-icon-remaing-for-9-seconds-no.html
This is a super simple mod, it's just keep your spot icon up for 9 seconds.
But why 9 seconds? it's the maximum duration of a spot (10+2-3 with 2 seconds caused by the perk and 3 seconds because icon appear after 3 sec being detected by the enemy).

@kyra Przetłumaczy jeżeli będzie łaskaw :)

9 sekund od chwili wyświetlenia. Może być przydatne, ale chyba wystarczy pogrzebać w plikach konfiguracyjnych xvm i zmienić czas wyświetlania żarówki. Mi chodzi tak jak pisał kolega oOlewyOo o moda który pokaże mi kiedy znikam. Obecnie expię TD i nie ukrywam, że takie ułatwienie było by mi bardzo na rękę :)

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...