Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

@@@###@@@ Prośba! @@@###@@@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was :D mam taką prośbę dla zaawansowanego scriptera to parę minut roboty wiec przejdźmy do rzeczy:

chciałbym żeby jakiś zaawansowany ziomek zrobił mi coś takiego jak łamacz haseł poco mi to? już wyjaśniam

chodzi mianowicie oto że ukradli mi konto na grze za które zapłaciłem 130 zł przelewem i chciałbym to odzyskać jak by to działało?

wyjaśniam wpisywało by np. adres strony i login lub wybierało się starter gry i wpisywało login i działało by to jak proste łamanie

kodu do np.smyczy od roweru czyli np.

program bierze literę A i dobiera do niej cyfrę i tak parenaście cyfr i tak dalej i oczywiście komunikaty że łamanie hasła zakończyło się pomyślnię i żeby pracował do udanego złamania hasła ;) oczywiście też specialne pole służące do pokazania hasła po skończonym łamania!

oczywiście konieczna licencja że autor nie bierze odpowiedzialności za program! 

aha zaznaczam że to konieczne nie chcę stracić tych pieniędzy!

c50f297fe1f15.png

Opublikowano

Czy Ty zdajesz sobię sprawę, jak długo zajmuje złamanie silnego hasła? Zobacz sobię tą stronę: https://howsecureismypassword.net/. Złamanie hasła tak prostego jak moje imię i nazwisko (PeterNicholson) zajeło by 8 milionów lat (przy wykonywaniu 4 bilionów obliczeń na sekundę).

Opublikowano

Czy Ty zdajesz sobię sprawę, jak długo zajmuje złamanie silnego hasła? Zobacz sobię tą stronę: https://howsecureismypassword.net/. Złamanie hasła tak prostego jak moje imię i nazwisko (PeterNicholson) zajeło by 8 milionów lat (przy wykonywaniu 4 bilionów obliczeń na sekundę).

Ciekawa stronka, trochę dziwnie działa bo np zlepek przypadkowych liter i cyfr np: kt129ash pokazuje 11 minut a imię i nazwisko już sam widzisz ile..

@topic

Na mpcforum nie dajemy gotowych kodów, więc nikt Ci tego nie napisze.

Opublikowano

Z tego co udało mi się wyszukać i obliczyć, ta strona korzysta z następującego algorytmu (jeżeli użytkownik nie wpisza hasła, który jest popularnym hasłem):

(iloscSymboli ^ dlugosc) / (4*10^9)

Gdzie iloscSymboli to ilość znaków takich jak +-_)(*&^%$#@!{}][|\":;'?><,.

Opublikowano

@blagger znam ziomeczka który mi ukradł konto to mój były kumpel jego byłe hasło na konto to: asd123zxc wiem że uzywa takich prostychc haseł chodzi o program ;D napisał byś mi taki na priv? pliss 

c50f297fe1f15.png

Opublikowano

@blagger znam ziomeczka który mi ukradł konto to mój były kumpel jego byłe hasło na konto to: asd123zxc wiem że uzywa takich prostychc haseł chodzi o program ;D napisał byś mi taki na priv? pliss 

Blagger? Kto to jest?

Znasz go, a jednak nie możesz się z nim dogadać? Skoro Ci "ukradł" konto, dlaczego nie zgłosisz tego na policje? Ze złamaniem hasła się pewnie rozczarujesz, albo może i nie, ponieważ kiedy wreszcie hasło zostanie złamane, będziesz wyglądał mniej więcej tak:

343661407268137986537.jpg

Opublikowano

wyjaśniam wpisywało by np. adres strony i login lub wybierało się starter gry i wpisywało login

I na każdym normalnym serwisie możliwość logowania byłaby blokowana po 5 nieudanych próbach na co najmniej 1h, czyli nic nie ukradniesz.

Jak ci ukradli to pisz do supportu, ale w pierwszej kolejności przypomnij hasło na maila. A jak do maila miałeś takie samo hasło albo komus podawałes to cóż, za głupotę się płaci.

No, nawet jeśli ktos napisałby ci taki program z jakimś ominięciem zabezpieczeń strony typu max 5 logowań bo blokada to będzie to pewnie kosztowało wiecej niż 130zł które wydałes na konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...