Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obraza popularnego polskiego streamera na evencie LAN

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tak można? Gdzie poszanowanie wobec drugiego człowieka?

Opublikowano

Uczestnicy tego LANa mieli w umowie że przynajmniej w 1 grze muszą ustawić bany "DIS H*J" inaczej nici z nagród i grzywna w wysokości 5000 zł.

Większość organizatorów takich LANów dodaje taki podpunkt w regulaminie ponieważ obrażanie disa to tradycja odkąd zbanował moje konto warte 3000 złotych.

Opublikowano

#x2up , notice me nidzgor senpai , już go kilka razy wyjebaliśmy w dupe z kolegami za to twoje konto .  Co tu wiele mówić ....bogiem nie można zostać nim to trzeba sie chyba k***a urodzić.

Opublikowano

skoro tak, to czemu DJS?

A nawet jeśli to co?

Skandal na pół świata obrazili kogoś, jeśli mnie obrażą za miesiąc w szkole, też napiszę to na forum.

W dupie, jadę z tym do Obamy, Putina i do zakonu Illuminatów.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Zamiast Jarvana mogli zbanować Irelie :)

Ale oni picknęli Irelię, a bardziej liczy się chyba wynik gry niż to, żeby koniecznie zbanować ich topera.

343731479829004887779.png

Opublikowano

A on w którym momencie się zorientował ? Bo tak patrze i widzę że na nagraniu nie wie o tym...

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Zero poszanowania, a tak wgl czemu uważacie że dis to ch**j zrobił to co uważał za słuszne zgłaszając bolowców którzy za pewne bez tego nic by nie ugrali ? 

Opublikowano

odpierdolcie sie od disa co on wam zrobil co pewnie zazdroscicie mu diamentu ja p******e zal mi was kazdy kto napisal w tym temacie to by mial od disa na strzala norbert jest luzakiem btw jak on to zrobil ze zamiast herosow jest cala twarz disa????

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...