Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi Kata Wbudowana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPanzMPC

To nie powinno lagować , zmień lola na "w oknie" lub zmień skrypt na Katarina the Sinster ( ma ward jumpa itp )

Kure dobry z ciebie jasnowidz jeżeli potrafisz tylko po modelu procesora stwierdzić, że nie powinno lagować- cudy się dziejo...

Oczywiście jest to laptop. Wnioskując po jakości tego procesora jest to budżetówka albo kupowany był bez większej wiedzy w pobliskim sklepie rtv. Podaj dokładny model karty- to musi być jej wina bo mi na tym skrypcie nie spadł ani 1 fps. Zresztą korzystam tylko z tego skryptu bo tylko on mi dziala ;__;

narutogangsearchui4.jpg

Opublikowano

Mi także skrypt na kate z bola strasznie laguje. Fpsy spadaja do ok. 30. Na The Singster Blade nie ma tego problemu i ciągle mam 100-150 fps. Kiedyś tego problemu z kata z bola nie mialem.

Opublikowano

No ok, a da się go jakoś przerobić, żeby nie lagował?

Nie wiem, nie patrzyłem w kod. Zresztą, sinister blade ma  szybsze, nie wolniejsze combo. 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...