Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak poprawnie napisać temat w dziale C++, Asembler, Delphi

Le petit nègre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do napisania tego tematu zainspirowal mnie @Damian27515 - znany troll z tego oto dzialu, zacznijmy bez zbednego gadania:

1. TYTUL - tytuly tematu takie jak np "C++ - problem", "C++ - co tu nie dziala", "C++ - plik html" etc etc nie sa poprawne, jesli nie wiesz jak zatytulowac temat - nie pisz go wcale, wydaje mi sie, ze to wlasnie z tego powodu takie trolle jak w.w. user pisza takie durne tematy, bo np zamiast wyszukac w google haslo "C++ curl logging to website" to szukaja czegos w stylu "C++ logowanie" ;__;
  2. OPISZ SWOJ PROBLEM - jesli nie masz zadnego kodu, ani nic, i chcesz aby ktos za ciebie cos napisal, odwalil bruda robote - wypjerdalaj nie pisz tematu. Tak samo ma sie to tematow typu "JAKI MAM PROBLEM W KODZIE" a w srodku tematu samo [code.], 200 linii kodu, jebane spaghetti i sprawdzcie co mam zle...
  3. Jesli czegos nie umiesz to nie udawaj ze umiesz - przyklad? w.w. troll - pisze zaawansowana aplikacje uzywajaca curla, logowanie do jakies bazy danych, pewnie jakas gra, nie wnikam, mniejsza, ale koles nie wie jak dodac plik *.h do projektu, bo mu wyskakuje ze takiego pliku nie ma (LOL XDDD), albo ten sam troll kopiuje bezczelnie kod z MSDN i wkleja go do C::B i mowi ze mu sie nie kompiluje, bo czegos nie ma, i mowi ze to jego kod, pls xD
  4. Jesli twoj problem to np (zachowana pisownia oryginalna autora) "jakie IDE ma MYSQL i sockety" to moze najpierw poszukaj w google?  Po co zakladac temat, ktory bdezie zamkniety za 2h, bo autor dostanie odpowiedz "poszukaj sam" etc i napisze ze znalazl...

Na sam koniec taki maly bonusik bgc xD

Oto lista tematow tego pana:

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=1186125&sid=1c620fcb9fee9118dcdcec2505f16aaa&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title

w wiekszosci dostal odpowiedzi typu: "poszukaj sam", "zrob to tak" i zmuszony zostal do znalezienia odpowiedzi w google, i napisal w temacie, ze znalazl, ze close, etc, polecam tak traktowac tak wszystkich trolli spamujacych tematami, zadnych odpowiedzi, tylko odsylanie do google, moze sie czegos naucza, peace

Opublikowano

Niech ktoś to podepnie. :D I przy okazji przypisze do całego niezbędnika cheatera.

to powinno byc podpiete pod cale forum bo zamiast szuakc na google to ludzie wypisuja tematy a potem ci pisza K***A TO JEST FORUM WIEC OCZEKUJE POMOCY SMIECIU

tak z grubsza i tak to nic nie da

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...