Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoba do duo

HiVeSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. W lola gram ponad rok(nie wiele 1-3 gry dziennie). Dopiero tydzień temu rozegrałem placementy( 3 win 7 lose) ,które poszły mi tak sobie przez teamy jakie mi dobrało i dostałem się do silver 5. Szukam osoby która pogra ze mną rankedy duo. Od razu dodam kilka informacji aby uniknąć hejtów.

1.Średnio ogarniam grę ,najczęściej mam neutralne staty ,remisuje linię ale przegrywam grę ,choć staram się pomagać

2. Moje zdolności farmy są średnie ale myśle że jak na silver wystarczające

3. Jak coś to posiadam skype(moge pobrać ts)

I NAJWAŻNIEJSZY CZWARTY PUNKT

4. Szukam kogoś na poziomie najlepiej s1-g5+. Powiecie że szukam kogoś kto mnie wykieruje... Ale tak nie jest. Szukam kogoś kto zna podstawy gry i pomoże mi ,będzie czasami mówić co mam zrobić ,gdzie iść(często np. grając w jungli zapominam o timerach i tracę buffa) ,nie zależy mi na wbiciu wyższej dywizji ,ale na nauczeniu się jak samemu kierować grę mając noob team i grając przeciwko takiemu samemu.

Jak ktoś jest chętny to proszę o kontakt najlepiej tutaj ,ewentualnie gg 51174113

Opublikowano

Cześć. W lola gram ponad rok(nie wiele 1-3 gry dziennie). Dopiero tydzień temu rozegrałem placementy( 3 win 7 lose) ,które poszły mi tak sobie przez teamy jakie mi dobrało i dostałem się do silver 5. Szukam osoby która pogra ze mną rankedy duo. Od razu dodam kilka informacji aby uniknąć hejtów.

1.Średnio ogarniam grę ,najczęściej mam neutralne staty ,remisuje linię ale przegrywam grę ,choć staram się pomagać

2. Moje zdolności farmy są średnie ale myśle że jak na silver wystarczające

3. Jak coś to posiadam skype(moge pobrać ts)

I NAJWAŻNIEJSZY CZWARTY PUNKT

4. Szukam kogoś na poziomie najlepiej s1-g5+. Powiecie że szukam kogoś kto mnie wykieruje... Ale tak nie jest. Szukam kogoś kto zna podstawy gry i pomoże mi ,będzie czasami mówić co mam zrobić ,gdzie iść(często np. grając w jungli zapominam o timerach i tracę buffa) ,nie zależy mi na wbiciu wyższej dywizji ,ale na nauczeniu się jak samemu kierować grę mając noob team i grając przeciwko takiemu samemu.

Jak ktoś jest chętny to proszę o kontakt najlepiej tutaj ,ewentualnie gg 51174113

\

Zacznijmy od tego, że sam musisz nauczyć się najpierw grać, bo timery w jungli to podstawa, buffy tak samo, farmę musisz ogarniać, grę też, bez tego nie graj rankedów w ogóle.

Ćwicz na botach i normalach.

Będąc w s5 powinieneś znać wszystkie podstawy gry grając nawet 2 gry dziennie tylko.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...