Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Sprzęt na boty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin domyślnie wyciąga 60 fps bodajże. Bedziesz musiał ograniczać ilosc fps na każdego metka ja np robiłem to programem "DxTory",wtedy pewnie uciągnąłby inaczej wątpie :)

Opublikowano

1. To jest laptop
2. Nie wytrzyma
3. Jeśli jakimś cudem odpalisz 20 botów i będą one działały to na dłuższą mete zapisz sobie gdzieś w widocznym miejscu telefon do serwisu. 

Laptop tej klasy NIE służy do grania a już na pewno nie do takiej ilości metinów. Jeśli chcesz coś na 20-30 botów to zainwestuj w 16GB ram i jakiegoś dobrego Xenona w zwykłym PC.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Tylko że w laptopie procesor nie bedzie działał ciągle w 100% co jakiś czas będzie zbijać do 40% i metki będą ci się wyłączać i po 2 tu procesor jest słaby jak nie wiem co 

Opublikowano

Po pierwsze i ostatnie ten procesor nie jest stworzony do gier i jest bardzo słaby po 2 procesor w laptopie jest o wiele słabszy niż w komputerze po 3 GHZ się nie liczą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...