Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wystąpił błąd w trakcie aktualizacji gry CS:GO

hajker1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to ci pomoże, usuń wszystkie pliki związane z CSGO i zainstaluj na czysto, może to ci pomoże. Czytam na paru forach o tym i ludziom pomagało jak tak robili. Myśle, że pomogłem

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Poszperam w necie i dam ci znać bo sam jestem zaintrygowany tym co ci wyskakuje.

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

@ReLoUPL wszystko jest okej z ram. A co ma ram do pobierania i aktualizowania cs:go?

@Edit A może ktoś by miał czas wrzucić folder cs:go on z 5/7 gb zajmuje na np.utorrenta.Odpłacę się limitem like.

@Edit2 znalazłem na innym forum jak to chyba rozwiązać. Ide obczaić!!

1. Usuwamy Steama.
2. Instalujemy Steama ponownie - gdy instalacja jest zakonczona NIE KLIKAMY na "finish" tylko killujemy proces steam.exe przez win task manager.
3. Resetujemy kompa i odpalamy go w trybie safe mode ( awaryjny ) z opcjami "red options"
4. Wlaczamy Steama, Instaluejmy CS: GO i powinno banglac.

Opublikowano

@ReLoUPL wszystko jest okej z ram. A co ma ram do pobierania i aktualizowania cs:go?

@Edit A może ktoś by miał czas wrzucić folder cs:go on z 5/7 gb zajmuje na np.utorrenta.Odpłacę się limitem like.

@Edit2 znalazłem na innym forum jak to chyba rozwiązać. Ide obczaić!!

1. Usuwamy Steama.

2. Instalujemy Steama ponownie - gdy instalacja jest zakonczona NIE KLIKAMY na "finish" tylko killujemy proces steam.exe przez win task manager.

3. Resetujemy kompa i odpalamy go w trybie safe mode ( awaryjny ) z opcjami "red options"

4. Wlaczamy Steama, Instaluejmy CS: GO i powinno banglac.

Tych "fixow" jest masa i nie wiadomo ktory Ci zadziala.

U mnie to akurat byla 1 kosc ram zepsuta.

A skad wiesz ze ram masz dobry? Sprawdzales mem testem? 

Ps. Radze Ci ten temat dac do dzialu komputery, bo tutaj nikt Ci nie pomoze. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Niestety nic nie znalazłem, ale widzę, że problem sam rozwiązałeś ;)

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Dobra lipa...Po formacie dalej nic.Co mam robic? Dlaczego mam ten błąd?

@Edit

To jest troche dziwne.Gdy włączam steama to pobiera mi sie z 10-15 sekund pliki i instaluje i po kilku minutach ustaje instalowanie i pisze dalej "wymagana aktualizacja" klikam pozniej "graj" pobiera przez chwile i wyskakuje własnie ten błąd wspomniany wyżej.Co robic? Pomóżcie mi a wynagrodze was like!

Opublikowano

Dobra lipa...Po formacie dalej nic.Co mam robic? Dlaczego mam ten błąd?

@Edit

To jest troche dziwne.Gdy włączam steama to pobiera mi sie z 10-15 sekund pliki i instaluje i po kilku minutach ustaje instalowanie i pisze dalej "wymagana aktualizacja" klikam pozniej "graj" pobiera przez chwile i wyskakuje własnie ten błąd wspomniany wyżej.Co robic? Pomóżcie mi a wynagrodze was like!

Jeżeli zrobiles formata, i dalej Ci nie dziala, to albo gryzie sie steam z jakimis sterownikami o ile je zainstalowales, a wiec najpierw:

Wejdz w tryb awaryjny i uruchom tam steam, bedzie to bez sterownikow, jezeli dalej nie zadziala, no to blad techniczny raczej.

Jesli to nie zadziala to pisz. 

4zzt3n.png

Opublikowano

pisali na jakimś forum żeby instalować w trybie awaryjnym z obsługa sieci ale jak jak internet nie działa bez sterownikow?

No jak nie dziala, u mnie wystarczy ze kabel wepne.

No to zainstaluj z obsluga sieci tak jak mowilem.

4zzt3n.png

Opublikowano

@lipa nie mogę odpalić trybu awaryjnego z obsługa sieci.Mam radiowke i po prostu sterownikow nie wykrywa.Wgrac sie nie da.Co robic? Moge np. od brata wziasc (on ma win 7 ja xp) cs na pendrive i wgrac u siebie i bedzie ok?

• 1 rok później...
Opublikowano

Wszedłem dopiero na temat i już wiedziałem że trzeba antywirusa wyłączyć... Jak coś nie idzie zainstalować, to zawsze antywirus się wyłącza i próbuje ponownie(pewnie Kaspersky albo avg)

Budowniczy
Opublikowano

No to ja mam ten sam problem zrobiłem reinstalla CS pobrało, instaluje i wyskakuje ten błąd o aktualizacji, nie mam antywirusa zaraz wyłączam zaporę a jak nie to tryb awaryjny.
Najgorsze, że na ten  syf trzeba czekać ~1h zanim się zrobi i Ci błąd pokaże. Valve to s**t same błędy ma przez aktualizacje, albo mapki niedziałające (mimo że 5min wczesniej grałes tą mape) albo nagle zaczyna ci vpak'a wywalać. #bieda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...