Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengo vs Nidalee

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc gralem na duzo toperow lecz na nidalee jeszcze nie, wiem kogo mam sie abc czy nidalee jest grozna dla mnie? :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Dobra w early mialem klopot bo z auto attackow mnie zjadala dzid nie dostalwame Evadeee <33

w late zjadlem ja na combo 

przgeralem gre cayt i leona afk DUO :3

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Hahaha

@top :D

Nidalee nie kontruje rengara, ale uważasz na dzide i jest ok.

Nie patrz na kontry internecie bo to jest bez sensu... Fizz powinien skontrować Orianne bo omija całe jej combo ale dalej ją pickują, więc wystarczy grac bezpiecznie i z dystansem. Uniknąć teraz dzidy Nidalee to z placem w du**. Bać się możesz jej pumy a nie dzidy.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Nie patrz na kontry internecie bo to jest bez sensu... Fizz powinien skontrować Orianne bo omija całe jej combo ale dalej ją pickują, więc wystarczy grac bezpiecznie i z dystansem. Uniknąć teraz dzidy Nidalee to z placem w du**. Bać się możesz jej pumy a nie dzidy.

Wtf? O czym ty gadasz?

1. Nie patrzałem na kontry, sam tak uznałem z doświadczenia bo gram rengarem.

2. Kto tu gadał wgl o Fizie i Oriannie?

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Wtf? O czym ty gadasz?

1. Nie patrzałem na kontry, sam tak uznałem z doświadczenia bo gram rengarem.

2. Kto tu gadał wgl o Fizie i Oriannie?

Fizz i Orianna była tutaj przykładem, że nie powinno się szukać kontr w internecie tylko grac jak najbardziej się potrafi. Czytaj ze zrozumieniem...

Co do tematu to jak wiesz, że Rengar wszedł w krzaki to bądź czujny, ale gdy nie to odpal ulta i go powoli harasuj ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Fizz i Orianna była tutaj przykładem, że nie powinno się szukać kontr w internecie tylko grac jak najbardziej się potrafi. Czytaj ze zrozumieniem...

Co do tematu to jak wiesz, że Rengar wszedł w krzaki to bądź czujny, ale gdy nie to odpal ulta i go powoli harasuj ;)

Po kiego mi to piszesz?

Ludziesz... przestaje tutaj pisać bo warna złapie.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Większy kotek, zawsze wygra z mniejszym...

Czyt. Rengar daje radę przeciwko nidalee od 3 poziomu, tylko nie należy dawać się spushować. Trzeba mieć ciągle krzaki przy sobie, bo ta mała ku...a nas zapołkuje. Najlepiej przeciwko niej używać E wzmocnionego, mimo, że zadamy mniejszy dmg, to nie ucieknie nam ona, drugie E, dajemy jak skończy się pierwsze- wtedy już powinna być martwa.

Jeśli nie jesteś pewny swoich umiejętności to polecam zacząć z doran shieldem :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...