Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibrahimovic

seyeyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w to, że Ibrahimovic potrafi to nie wątpie, po prostu szukam tańszej alternatywy, bo jest w luj drogi.

z tego co się zorientowałem to gracze, którzy tworzą takie akcje jak np. Ibra mają atrybut Flair*sprytny*, problem w tym, że nie mogę znaleźć listy tych graczy, na pewno jednym z takich jest Ronaldinho.

Opublikowano

RVP grało mi się bardzo słabo  :/

Właśnie. Gdzieś Van Persie nie zachwyca grą w FUT. Też go miałem i wymieniłem go na Suareza, który jest moim zdaniem o Wiele lepszy, niż Van Persie ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Właśnie. Gdzieś Van Persie nie zachwyca grą w FUT. Też go miałem i wymieniłem go na Suareza, który jest moim zdaniem o Wiele lepszy, niż Van Persie ;)

Van Persie jedyne czym zadowala w tej fifie, to wzrost, siła i strzał, nic więcej - główki słabe, a na napastniku są bardzo potrzebne.

OIE6isU.png

Opublikowano

Ibra.. Ibra o jest Ibra, niby jest wolny ale nadrabia siła, siła strzału oraz celnością. Pamiętam jak siekałem nim brameczki no prawie z połowy boiska to kolega obok robił rage ;D Zamiennik Ibry? Jego nie da się zastąpić. Jak chcesz coś popróbować z strzałami z daleka to polecam Kroos'a (Najlepiej tego najlepszego Imotma) Jego strzały z daleka bajka. Strzeliłem w meczu ligowym bramke z połowy od słupeczka i typek odrazu wyszedł ;p

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Ibra.. Ibra o jest Ibra, niby jest wolny ale nadrabia siła, siła strzału oraz celnością. Pamiętam jak siekałem nim brameczki no prawie z połowy boiska to kolega obok robił rage ;D Zamiennik Ibry? Jego nie da się zastąpić. Jak chcesz coś popróbować z strzałami z daleka to polecam Kroos'a (Najlepiej tego najlepszego Imotma) Jego strzały z daleka bajka. Strzeliłem w meczu ligowym bramke z połowy od słupeczka i typek odrazu wyszedł ;p

czytaj temat, a potem się udzielaj, wyraźnie napisałem, że chodzi mi o efektowne bramki, akrobacje w powietrzu itp., a nie o long shootsy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...