Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Hacki :)

piter1130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam do was pytanie a mianowicie 2

1. Czy GM moze wykryc ze Expbot dziala? czy jak np zablokuje PW i w nocy sam bedzie  bral po jednej grupce to czy moge dostac bana? Chociarz jaki GM by sie zainteresowal ze ktos expi bez niczego podejrzanego? A moze da sie to wykryc w Client"cie

2. Jak mam Moda ale nie uzywam go moge dostac bana?  Za udywanie butkow przyspieszenia z Moda mozna to wykryc?

Dziekuje :)

Opublikowano

Częściej bany lecą z automatu za fishbota, za expbota już rzadziej. Za używanie samego speedhacka bana nie wyłapiesz, bo aż tak to graczy nie pilnują. :)

Najwiekszy problem jest z fishbotem, dlatego odradzam użytku tego bota. Najlepiej expić samemu speedhack + pelerynki na spocie i możesz expić spokojnie.

Opublikowano

Częściej bany lecą z automatu za fishbota, za expbota już rzadziej. Za używanie samego speedhacka bana nie wyłapiesz, bo aż tak to graczy nie pilnują. :)

Najwiekszy problem jest z fishbotem, dlatego odradzam użytku tego bota. Najlepiej expić samemu speedhack + pelerynki na spocie i możesz expić spokojnie.

Dzieki cos w tym jest

Bo mialem dzisiasj ON FishBota i po 13 sekundach GM przeteleportowal mnie nad morze i zadawal pytania "Siema jak sie masz" Itp naszczescie w ostatniej chwili mu odpisalem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...