Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amx 12t

ad0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kulka pytan odnosnie amxa 12t. Mianowicie:

1. Jakie perki robic na zalodze

2. Czy na lepszym dziale gorzej go rzuca?

3. Czy jego MM to 6-9 czy 7-9.

4. Czy to normalne zs odbilem sie od nashorna.

Zrobilem go w 3 dni, a elc zostawilem z zaloga 98% wiec robie go od 75%.

Opublikowano

Jakie perki robic na zalodze All camo
2. Czy na lepszym dziale gorzej go rzuca? Rzuca tak samo ;)
3. Czy jego MM to 6-9 czy 7-9. 7-9
4. Czy to normalne zs odbilem sie od nashorna. Norma, odbiłem T34 strzelające z golda :) 

Opublikowano

1. Camo, żarówa i BiA to podstawa.

2. Działo nie ma nic do MM.

3.  7-9

4. 50mm pod kątem może coś dingąć, ale była też szansa, że weszło np. za 0 w gąskę.

Opublikowano

umm... ale od nashorna nie dingalem sie pz4h na trolu z he ktore nie ma lepszej peny.

Jeszcze jakie moduly?

I prosze zebys nie kolorowal tla bo na telu siedze i musze kopiowac do notatnika odpowiedzi.

Opublikowano

Usuń wota... Albo poczytaj poradniki. Troll się nigdy nie odbije bo ma HEki, a w sumie po co ci to tłumaczyć... Moduły to wenta, staba, optyka

Opublikowano

Usuń wota... Albo poczytaj poradniki. Troll się nigdy nie odbije bo ma HEki, a w sumie po co ci to tłumaczyć... Moduły to wenta, staba, optyka

Po co od razu tak agres(t)ywnie?

Z He wchodzilo za full bo go na 2 strzaly wzialem.

Opublikowano

Mógł strzelać z golda i weszło w gąski za 0 ;)

Opublikowano

1. Jakie perki robic na zalodze / Kamuflaż to podstawa, wiec daj jako pierwszy perk, a jako drugi możesz dać mieszane np. strzał z biodra to będziesz szybciej skupiał.

2. Czy na lepszym dziale gorzej go rzuca? / Różnie przeważnie 8-9, ale na 7 tiery też go wyrzuca dość często.

3. Czy jego MM to 6-9 czy 7-9. / 7-9

4. Czy to normalne zs odbilem sie od nashorna. / Tak.

Moduły to wenta, optyka i skupiacz.

Chyba, że wolisz kampić w krzaku i świecić to lornetka, siatka i wenta.

Opublikowano

Z tego co czytalem na innym forum ludzie pisza ze pierwsze 3-4 minuty trzeba pospotowac pasywnie a potem do przodu.

@Juri

Golda nie uzywalem nawet na amxie 40.... to byla mordega ale szkoda mi bylo hajsu.

Pierwsza bitwa na amxie i od razu 2klasa 1000dmg i prawie 2k po podswietleniu. Dobry wynik??

Opublikowano

Z tego co czytalem na innym forum ludzie pisza ze pierwsze 3-4 minuty trzeba pospotowac pasywnie a potem do przodu.

@Juri

Golda nie uzywalem nawet na amxie 40.... to byla mordega ale szkoda mi bylo hajsu.

Pierwsza bitwa na amxie i od razu 2klasa 1000dmg i prawie 2k po podswietleniu. Dobry wynik??

Całkiem dobry, ale musisz wiedzieć, ze tymi amx'ami trzeba koniecznie grać full gold.

Moduły to wenta, optyka i skupiacz.

Chyba, że wolisz kampić w krzaku i świecić to lornetka, siatka i wenta.

Po uj skupiacz, jak można stabe o0?

Opublikowano

1. Moim zdaniem daj perki pod mobilność czyli np. grunt, albo strzał z biodra (tak jak krycha napisał), na drugie bym dał kamuflaż.

2. na 7 - 9, ale często na 8 tiery i 9.

3. 7 - 9

4. Hmm.. zależy z której strony ^^ Jak od boku to nie, logic :D

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

1. Moim zdaniem daj perki pod mobilność czyli np. grunt, albo strzał z biodra (tak jak krycha napisał), na drugie bym dał kamuflaż.

2. na 7 - 9, ale często na 8 tiery i 9.

3. 7 - 9

4. Hmm.. zależy z której strony ^^ Jak od boku to nie, logic :D

Camo i żarówa na 1 perku to konieczność, bez niego gra nie ma sensu. Mieszane daje się na 3 perk, przynajmniej ja tak robię.

Opublikowano

musisz wiedzieć, ze tymi amx'ami trzeba koniecznie grać full gold.

No jak tobie nie wystarczy 144 penki na tylki 9t to spoko.

Opublikowano

No jak tobie nie wystarczy 144 penki na tylki 9t to spoko.

Grałem only pp na 12t i 13 75, jako tako starczało, ale na goldzie o niebo lepiej się gra. Warto wydać kasę.

Opublikowano

Grałem only pp na 12t i 13 75, jako tako starczało, ale na goldzie o niebo lepiej się gra. Warto wydać kasę.

moze i warto ale troche mi szkoda 20k na 1 magazynek wydawac. Mam jadzie 8.8 ale obecnie zbieram powoli na isa8 wiec pptrzebuje zarabiac a nie tracic. na razie pogram na ap a jak nie bedzie szlo to zmienie na golda najwyzej. Do zamkniecoa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...