Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rower <><>

megatronek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

mam 600zł na kupienie sobie jakiegoś roweru. Taki po prostu żeby pojeździć sobie z kolegami :)

Tutaj taki znalazłem na allegro z błotnikami za 599zł i przesyłka gratis

http://allegro.pl/rower-gtix-yukon-2xdisc-26-shimano-wyprzedaz-hit-i4449811699.html

Jak myślicie ? opłaca się kupić czy raczej coś inne ? a jeśli coś inne zaproponujcie jakieś :)

Wiem ,że nie jest to dział do tego ale nie mogłem znaleźć.

Opublikowano

Swojego czasu posiadałem taki rower i rozwalił mi się po pół roku, jednakże ja nim trochę szalałem :) Jak to się mówi ... lubię zapie*dalać :D Jeśli będziesz go brał do zwykłych przejażdżek z kolegami to powinien ci na trochę starczyć :D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Najlepiej sobie kupić Gianta lub Krossa, nim poszalejesz i będzie trzymał, ja swój mam już 4 rok, a skacze na hopkach. Dałem 470zł z przesyłką, a wymieniałem tylko dętkę bo pękła. Ale polecam Gianta i Krossa :)

Opublikowano

Nie kupuj śmieci na allegro za +/- 600zł bo to gówno warte, hmmm ten jak widzę ma hamulce tarczowe, a dobre hamulce tarczowe kosztują 300-400zł :)

Idź do Decathlonu i poszukaj jakiejś oferty dla siebie lub dozbieraj 500zł jeszcze i sam możesz sobie składać powoli rower - Korbę, sztycę itd. możesz kupić po taniości, ramę np. jakąś konę, stigmę, meridę, dobry osprzęt shimano ~ 250zł i amorek duro 120mm za ok. 300zł i masz rower do jazdy po lesie, downhillu, skakania po dropach, hopach itd.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...