Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnar

Dray_92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy wiecie może kiedy Gnar wejdzie na "normalnego" lol'a, bo zbieram na niego mam już 4900, a nie wiem czy przyspieszyć ze zbieraniem :P

Drugie pytanie, co sądzicie o tym chempie ? Chcę usłyszeć wasze własne zdanie :D, może jest tu ktoś z PBE i da nam trochę info jak się grać tym chempem.

Wiem chaotycznie napisane za co przepraszam ale nie dawno wstałem ;)

Ps. przepraszam za założenie 2 tematów ale jakiś błąd mi wyskoczył, proszę o wyrozumiałość i nie warnowanie mnie. 

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy wejdzie bo jest na razie testowany na PBE.

Co do championa to wydaje się fajny, szczególnie podoba mi się jego mobilność oraz ult, który będzie ładnie kosić w team fightach.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tak myslę że do końca misiąca powinni go prowadzić (może będzie już w next patchu). Więc nie opłaca się przyśpieszać ;) ( ja mam dopiero 352 PZ xD)

#JebacSygnatury

Opublikowano

2-3 tygodnie, pewnie jak każdy champ. Ale będzie ostro nerfiony, bo jest zbyt op. Na rankedach na PBE ciągle mi go banują. <płaku płaku>

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

2-3 tygodnie, pewnie jak każdy champ. Ale będzie ostro nerfiony, bo jest zbyt op. Na rankedach na PBE ciągle mi go banują. <płaku płaku>

Teemo robiony pod offtanka (build Irelii tylko bez trinity) robi z niego sieke. Ale to może kwestia tego, że nikt nie ogarnia dobrze Gnara.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Prawdopodobnie we wrzesniu juz bedzie. 

Według mnie bardzo fajna postac na top'a , choc na adc mysle ze tez bedzie mozna ladnie nią ugrać

na ADC nigdyyy. Przecież jego Super Gnar włącza się automatycznie po wbiciu maks furii a ona rośnie gdy bijemy kogokolwiek nawet turreta. Więc potencjał full ad Gnara jest znikomy. Lepiej w offtanka go robić pod Irelkę i śmiga. Nie ma on przeliczników pod AD chyba a jedynie %HP maks swojego i wroga. Aczkolwiek jego pasyw W ma przelicznik też pod AP ale to nie worth it.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...