Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty na high elo dla free usera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tu ktoś kto ma d1eune/d2euw + ? Osobiście bez bolda miałem d1 98pkt eune i przeniosłem na westa. Staram się nowym acc eune wejść do chall :). Ponieważ riot sukcesywnie nerfi moje mainy zacząłem się troche bawić w bola i jak narazie sensownym skryptem jest syndra hondy i może vayne, lecz ona jest trochę out of meta xD. Jest ktoś z was na high elo dzięki bolowi? Jak tak podajcie skrypty na których gracie :D.

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

Na high elo dla free userów sprawdza się Syndra, Ryze (RTTC/Fun House/Rouge Mage) i Cass od Hondy albo Cassiopeia Du Couteau (z tym, że granie Cass jest dość oczywistym czitowaniem).

Oprócz tego oczywiście Reborn + ADC, które są obecnie w mecie. Np. Reborn na Tristanie to free elo, chyba z 4 penty zrobiłem w ostatnim miesiącu z czego jedną to praktycznie solo. Nawet po nerfie się trzyma. Do tego Extra Hud + jakieś timery i możesz sobie spokojnie ułatwić grę nawet w challengerze.

Opublikowano

Na high elo dla free userów sprawdza się Syndra, Ryze (RTTC/Fun House/Rouge Mage) i Cass od Hondy albo Cassiopeia Du Couteau (z tym, że granie Cass jest dość oczywistym czitowaniem).

Oprócz tego oczywiście Reborn + ADC, które są obecnie w mecie. Np. Reborn na Tristanie to free elo, chyba z 4 penty zrobiłem w ostatnim miesiącu z czego jedną to praktycznie solo. Nawet po nerfie się trzyma. Do tego Extra Hud + jakieś timery i możesz sobie spokojnie ułatwić grę nawet w challengerze.

A jak zainstalować skrypt do tej tristany z sac rebornem?

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jakieś skypty oprócz sac:r na adc? Tak btw jak grałem Vayne to często botrka nie używało mimo, że miałem dodatkowo miałem activator odpalony. Da się jakoś to usprawnić? :D

Opublikowano

A jak zainstalować skrypt do tej tristany z sac rebornem?

Mi osobiście wystarcza sam Reborn na Tristanie, bo jej skilli typu W/R wolę używać manualnie, a Q i E można odpalić w samym Rebornie, ale jak chcesz więcej opcji to ściągasz PS Tristane http://ps-bol.com/ i odpalasz jako normalny skrypt tak samo jak SAC, bindujesz combo i harass tak samo jak w Rebornie i grasz.

EDIT:

Jakieś skypty oprócz sac:r na adc? Tak btw jak grałem Vayne to często botrka nie używało mimo, że miałem dodatkowo miałem activator odpalony. Da się jakoś to usprawnić? :D

Reborn + Pro series starczy na ADC w zupełności (no i oczywiście utility scripts jak Extrahud czy Activator). Co do Botrk to może miałeś zaznaczą opcję, żeby używał tylko w taki sposób, żeby wykorzystać całego heala?
Opublikowano

Próbowałem w aktywatorze w 1 i 2 modzie używania + skrypt na shadow vayne mighty hunter i nie odpalał botrka zawsze :(. Może to być spowodowane przez ignte/ redukcje heala?

Opublikowano

Próbowałem w aktywatorze w 1 i 2 modzie używania + skrypt na shadow vayne mighty hunter i nie odpalał botrka zawsze :(. Może to być spowodowane przez ignte/ redukcje heala?

Skoro nigdy ci nie odpala to raczej nie jest to wina redukcji heala. Nie mam pojęcia szczerze mówiąc czemu. Osobiście gram na ADC z wyłączonym activatorem jeśli wiem, że nie będę kupował QSS i normalnie mi działa botrk z samego reborna. Spróbuj samym Rebornem, jeśli dalej nie będzie działać to wyłącz opcję oszczędzania botrk na heal i zobacz czy wtedy w ogóle użyje.

Opublikowano

Rzeczywiście nie działa, zapomniałem, że to dla free usera.

Opublikowano

Co do botrka to czasem używa czasami nie. Może faktycznie kupie vipa, bo możliwości są chyba spore z nim :>

Opublikowano

Z vipem masz dodatkowo MehAio, lepsze skrypty pod Cass/Syndra no i najważniejsze, ope ścierwo jak Evadeee/Ezvade, możesz grać sobie taką Vayne i nie dostać żadnego skillshota na ryj przez całą grę. Więc na wysokim diaxie jest naprawdę worth.

Opublikowano

to dla was takim problemem jest użyć botrka? :O

To zależy od sytuacji, bo jeśli przyklei się do Ciebie jakaś Vi, Xin czy inne ścierwo i musisz twardo kite'ować to uzycie botrk na przeciwniku z odpalonym orbwalkiem sprawi, że zrobisz krok w jego kierunku, co może się skończyć zgonem. Nawet jeśli na sekundę puścisz spację, to nie poruszysz się w kierunku przeciwnika, ale zawsze stracisz te cenne setne sekundy, w któryś mógłbyś dalej kite'ować. Takie rzeczy akurat są dość ważne w grze jako ADC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...