Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CF Hack

rafael96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poleci mi ktoś jakiego hacka do CF EU? 

bo nie moge nigdzie znaleźć, najlepiej jakby był mało skomplikowany i łatwy w obsłudze i żeby nie truł tak kompa.

Ps. I czy występuje na CF EU autoban? Że jak wykryje hacka to odrazu banuje konto?

Opublikowano

"Nie truł tak kompa", co przez to rozumiesz? Już po raz 10 piszę, nie ma w internecie darmowych cheatów, które nic nie zrobią, wszystkie cheaty jakie znam (3), to mają keyloggera i wirus "TeamVIewer", takze nie polecam.

To zależy o co Ci chodzi - może przy logowaniu wykryć coś i leci ban na dzień, czy tam czasami dłużej, a podczas gry, to już nie. Czasami mogą Cię zgłosić.

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

"Nie truł tak kompa", co przez to rozumiesz? Już po raz 10 piszę, nie ma w internecie darmowych cheatów, które nic nie zrobią, wszystkie cheaty jakie znam (3), to mają keyloggera i wirus "TeamVIewer", takze nie polecam.

To zależy o co Ci chodzi - może przy logowaniu wykryć coś i leci ban na dzień, czy tam czasami dłużej, a podczas gry, to już nie. Czasami mogą Cię zgłosić.

Cały czas są jakieś cheaty i są czyste, nawet wiem skąd pobierać. Są takie duże fora zajmujące się hackami do gier, więc i tam coś będzie. W internecie jest cała masa cheatów do CF'a, wystarczy poszukać. :)

ofc każdy antyvirus wykryje injectora jako virus, chociaż nim nie jest, bo to program, który wstrzykuje pliki dll.

@Topic:

Bana dostaniesz tylko za spatchowanego hacka, dlatego zawsze przed wejściem na konto główne loguj się na jakieś inne. Nie ma bana przy logowaniu = nie ma bana w ogóle.

Opublikowano

Cały czas są jakieś cheaty i są czyste, nawet wiem skąd pobierać. Są takie duże fora zajmujące się hackami do gier, więc i tam coś będzie. W internecie jest cała masa cheatów do CF'a, wystarczy poszukać. :)

ofc każdy antyvirus wykryje injectora jako virus, chociaż nim nie jest, bo to program, który wstrzykuje pliki dll.

@Topic:

Bana dostaniesz tylko za spatchowanego hacka, dlatego zawsze przed wejściem na konto główne loguj się na jakieś inne. Nie ma bana przy logowaniu = nie ma bana w ogóle.

Zależy od cheata - dwa, które sprawdziłem, przesyłały dane na inny komputer (dokładniej na e-mail) Nie mówię tu o tym, że sprawdzałem antywirusem, a sam oglądałem, co się dzieje i pilnowałem z ciekawości :)

01285488766390985517.png

Opublikowano

Zależy od cheata - dwa, które sprawdziłem, przesyłały dane na inny komputer (dokładniej na e-mail) Nie mówię tu o tym, że sprawdzałem antywirusem, a sam oglądałem, co się dzieje i pilnowałem z ciekawości :)

Bo były pobrane ze złych źródeł, dlatego jak ktoś nie jest obeznany to nie polecam pobierać. :P

Opublikowano

Bo były pobrane ze złych źródeł, dlatego jak ktoś nie jest obeznany to nie polecam pobierać. :P

No cóż, widocznie nie wiem skąd pobierać :D

Mi to obojętne i tak nawet w Cf od jakiegos dłuższego czasu nie gram. Z ciekawości tylko chciałem sprawdzić, czy są może czyste, czy też tak naprawdę hakerzy wgrywają je dla własnego zarobku. Możesz mi tu podesłać, bądź na pw hacka, który nie ma 'rzekomo' wirusa? Sam jestem ciekaw efektu ;)

01285488766390985517.png

Opublikowano

@Topic:

To możę podeślicie jakiegoś? Dlatego napisałem tutaj, bo na internecie nie wiem jakie pobierać i co później z nimi robić ( w sensie jak je zainstalować)  oraz czy są aktualne .. 

Ps. I czy istnieje w ogóle jakaś polska strona z takimi hackami jak np do CF EU , które są aktualizowane? Bo jak narazie na żadną się nie natknąłem tylko zagraniczne. 

Opublikowano

Nie polecam tego 2 bo nie ma opcji wh a te bones itp to nie dzialają sprawdzalem ;/ wejdz sobie na epvp i tam poszukaj bo mam stamtad 3 dzialajace hacki :D

Opublikowano

Nie polecam tego 2 bo nie ma opcji wh a te bones itp to nie dzialają sprawdzalem ;/ wejdz sobie na epvp i tam poszukaj bo mam stamtad 3 dzialajace hacki :D

jakbym znał jeszcze niemiecki ... 

po za tym miałem tego od kolegi wyżej ale już wykryto mi dziś .. 

http://www.fapcf.com/ sciągnij sobie tego 2  licze na naj :)

jest może jakaś aktualizacja do tego hacka?  bo dziś wykrył mi x-trap. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, poleci mi ktoś jakiego hacka do CF EU? 

bo nie moge nigdzie znaleźć, najlepiej jakby był mało skomplikowany i łatwy w obsłudze i żeby nie truł tak kompa.

Ps. I czy występuje na CF EU autoban? Że jak wykryje hacka to odrazu banuje konto?

Zacznij grać jak człowiek a nie jak pieprzony bot,dzięki takim jak ty ta gra już dawno zdechła a szkoda bo fajnie się grało.

Ps.Mam nadzieje że jak użyjesz jakiegoś gówna to na logowaniu bana wyłapiesz,takich jak ty trzeba karać ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...