Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek w Terarri.

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 100 % grałeś uczciwie? Bo jeżeli tak to gratki bardzo fajne rzeczy pewnie na bossy i dungi ciągle chodziłeś.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Na 100 % grałeś uczciwie? Bo jeżeli tak to gratki bardzo fajne rzeczy pewnie na bossy i dungi ciągle chodziłeś.

Tak, ciągle oglądałem 2 gości na YT z Polski od Terrari. Patrzyłem co robią i tak dalej.

Zanim zacząłem grać to poczytałem sporo. Co teraz robić ? :) 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Cześć, gram w Terrarię dosyć krótko.

Mam przegrane 8 h. na steam.

Powiedzcie czy te itemy są dobre na początek.

817541407235344691338.jpeg

Tak, ciągle oglądałem 2 gości na YT z Polski od Terrari. Patrzyłem co robią i tak dalej.

Zanim zacząłem grać to poczytałem sporo. Co teraz robić ? :)

Jasne... Trzeba zobaczyć tylko akcesoria "SteamPunk Wings" i wszystko staje się jasne...

Opublikowano

Jasne... Trzeba zobaczyć tylko akcesoria "SteamPunk Wings" i wszystko staje się jasne...

nie rozumiem? To chyba normalne skrzydła? Dostałem je.

Opublikowano

Nie grasz uczciwie i nie kłam bo steampunk wings nie da się kupić/zdobyć normalnie. I nie wydaje mi się żebyś grał tylko 8 godzin.

Dostałem je od znajomego na serwerze.

6edv84.jpg

Opublikowano

Są to tzw. rzeczy dla autorów. Autorzy mają specjalne rzeczy typu nieskończone skrzydła, ładne zbroje. Bez hacków ich się nie da zdobyć. A, i w 8 godzin to ty byś dopiero z 2 bossem mechanicznym walczył, jak oglądałeś filmiki to na planterze byś był.

@Edit

Na początek? Ty masz już najlepszy miecz i eq praktycznie. A właśnie, musiałbyś mieć 2-3 razy Solar Eclipse by go wykonać a 8 h, czyli jakieś 3-4 na hardmode po ubiciu bossów to niemożliwe

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Od razu widać, że tu jest coś nie tak.

1. SteamPunker Wings - Przedmiot nie do zdobycia bez cheatów.

2.8 godzin gry to 20 dób (dzień 15 min, noc 9 min.) Szansa na pojawienie się zaćmienia to 1/25! Do twoich itemów potrzeba około dwóch zaćmień nie mówiąc już o tym, że pojawiają się tylko po zabiciu mechanicznego!

Podsumowując to po prostu nie możliwe, żeby te itemy były zdobywane uczciwie. 

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

zabawne, w tym swoim okienku

332031407243883691338.jpg

Masz 6.4 godzin łącznie, a nie 8. To dodatkowo oznacza, że nie grasz uczciwie

delikatna pomyłka.

Kto powiedział,że itemy nie są zdobyte wspólnie ale uczciwie?

Opublikowano

Oto libk do oficjalnej wiki terrari: http://terraria.gamepedia.com/Steampunk_Wings

W czerwonej ramce:

The item(s) described on this page cannot be acquired without inventory editors or other hacks.

Tłumaczenie:

NIEOSIĄGALNE

Przedmiot opisany na tej stronie jest obecnie nie osiągalny bez użycia edytorów ekwipunku lub innych hacków.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Dobra, koleś nie broń się już. Pytasz się o ity na początek, ty już całą grę przeszedłeś, nie obchodzi mnie jak, ale nie masz  już nic do roboty.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Też to że masz 500 hp  daje wiele do myślenia xD

Przecież to chwila moment do zdobycia więc w czym problem? 

Dobra, koleś nie broń się już. Pytasz się o ity na początek, ty już całą grę przeszedłeś, nie obchodzi mnie jak, ale nie masz  już nic do roboty.

Po pierwsze koleś to do swoich koleżków możesz mówić spierdolino a po drugie sandboxa nie da się przejść. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...