Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Treasure Chest - Co nam poleciało?

Calvexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co myślicie o samej idei nowych skrzynek w grze ? Z jednej strony ja staram sie unikać takich rzeczy w grach, bo jak wydam np. 400 gemów i poleci mi jakiś crap (np. 2 avatary) to zaraz będę chciał się odegrać i doładuję 3500 gemów :D Ale z drugiej strony, sam pomysł jest bardzo dobry. Pare razy zostało mi 200-400 gemów i nie miałem pojęcia co z tym zrobić, więc teraz będzie można polosować skrzyneczki.

Tutaj mój dzisiejszy łów za 1400 gemów :)

7041114072347351144119.jpg

Zakupiłem 7 skrzynek, w tym raz mogłem losować ponownie, a dostałem wardy,skiny,vp warte w sumie ponad 2000 gemów :)

Smite

Calvex

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaletą tych skrzynek jest, że obojętnie co nie wylosujesz i tak jesteś na plusie :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

No, chyba że poleci ci jakiś śmieszny avatar :P

Ja mam tylko nadzieje, że nowe rare skiny nie będą dodawane tylko do skrzynek, bo chciałbym dorwać tego zielonego ymira ;p Choć na PTS poleciał mi z 6 skrzynki.

//

No i w ogóle mam pytanie jeśli chodzi o skiny typu Poolseidon, można tego skina dorwać ze skrzynki ?

Smite

Calvex

Opublikowano

Co jeśli dostałem skina do postaci która jest aktualnie w rotacji ? Nie posiadam Tyr'a a dostałem do niego skina tego pirata. Postać też mam czy muszę kupić ? 

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

o.O

Kupiłem 400 gemów.

Następnie kupiłem 2 skrzynki - otworzyłem je - wypadł Vp do ymira oraz arachne. (wczoraj)

Dziś klikam na skrzynke i tak totalnie bez żadnego sensu klikam na "open" - otwiera się skrzynka i wypadł skin do warda - Maoi, bug czy darmowa skrzynka? To jest możliwe? Nie możliwe jest żebym ją kupił bo miałem 400 gemów wczoraj, dziś cały dzień 8. Wczoraj otworzyłem te 2 skrzynki na 100.

Opublikowano

oplaca sie to kupowac? za 200 gemow mamy pewnosc ze mozemy kupic jakiegos skina za tyle, a jak wypadnie voice pack do bogga ktorym nie gramy to lipa troszke albo jakis ward :/ ale kusi to ze mozna skina za 400 albo 600 wygrac ale i tak sie boje^^

Opublikowano

Lel. 

Kupilem 13 skrzynek - 8 skin wardow, chyba 4 vp i boostery na lacznie 27 dni.

Kolega kupil tez 13  - 4 vp, 4 skiny w tym nowy Ullr  + derpules  + 4 skin wardy 

(nigdy więcej.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...