Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Mf or Draven

xmatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko. Mam mały dylemat jeśli chodzi o wybranie skina, mianowicie mam 1042rp i nie wiem którego kupić skina tego Dravena ze zniżki(675) czy Mf arcade(prawdopodobnie przez pierwsze cztery dni za 975),mf nigdy nie grałem,ale skin jest spoko a Dravenem idzie mi całkiem nieźle.Możecie również podawać inne spoko skiny dla adc do 1000rp Dzięki :)

Opublikowano

Oczywiście, że do Draven'a. Fajnie wygląda i lubisz nim grać ;) Fajny skin za 975 jest do Zed'a ;) Shockblade Zed.

Opublikowano

Do Dravena. Fajnie wygląda, a jak mówisz, że dobrze Ci nim idzie, to tylko będzie Ci szło lepiej (potwierdzone info). 

A co do MF-ki, to dość słaby ADC, więc nawet nie opłaca się na nią wydawać ;-). 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Jestem kobietą, więc wolę skin do dziewczyny, mimo, że nie gram MF, ale mam teraz powód, aby nią grać :p Weź do Draven'a, dobrze Ci się nim gra, więc nie zmarnujesz rp'ków i skin nie będzie 'leżeć'. Poza tym, ten skin jest ładny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...