Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gosu

PolskiPolakPL69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gosu to prawdopodobnie chlopak a mozna go ogladac dlatego ze jest zajebistym adc no i ma fajna playliste

wiem bo go ogladam aczkolwiek ja lepiej na Evadeee + VMA  sobie radze i tez slucham jego plejlisty kappa

so gosu hot grill or hot guy xDD

Opublikowano

jest brzydką nerdką i boi sie pokazać swojego szpetnego ryja, no nie dziwie sie. Zastanówcie sie na tym "hot"

albo nie chce widzieć komentarzy typu '' hej gosu idziesz się ruchać? ''

ref

Opublikowano

Imo to jest gosu, kiedyś miał 1 wywiad, który opublikowano. Podobno nie zgodził się na jego publikacje ale zaraz po dodaniu ludzie go ściągnęli i udostępnili więc teraz widnieje sobie na YT. Wszystko się zgadza bo kiedyś na reddicie to potwierdził + jak ktoś podał UP jest to kanadyjczyk

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Przecież jak kupujesz suba u gosu.. to słychać tekst MENSKIM głosem: "Omg hi im gosu !" - i to on mówi. Chyba, że to jakiś wielki troll, ale nie sądze.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Przecież jak kupujesz suba u gosu.. to słychać tekst MENSKIM głosem: "Omg hi im gosu !" - i to on mówi. Chyba, że to jakiś wielki troll, ale nie sądze.

To mówi boxbox doublelift my bad.

@Top: Myślę że jest chłopakiem (ot tak nie mam argumentacji ) w sumie zawsze mnie zastanawiało dlaczego nie mówi podczas streamów (ani nie ma kamerki) niby skupia się na grze ale że aż tak? 0.o.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Jak można oglądać kogo, kto w ogóle nie mówi nic na streamie...

Poza tym widziałem raz rankeda, jak Dyrus ją na ADC cisnął.

Hmm to co z tego? Niekoniecznie musi coś mówić żeby ludzie go oglądali

E6c9g1v.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPolskiPolakPL69 odświeża się co 24h  a nie co 3, widze że ktoś sobie posty nabija :) Nie rozumiem poco ciągnąć temat - gosu jest chłopakiem tak jak ktoś wcześniej podał zdjęcie z jego wywiadu który został usunięty ponieważ gosu nie chce być osobą publiczną (i jest to jego wola, ponieważ jakby chciał być osobą publiczną to by pewnie streamował z kamerką/głosem). Pewnie teraz pomyślicie że jest "brzydki" czy sie wstydzi ale czy wiecie, jakie są skutki bycia "osobą publiczną" ? Moim zdaniem temat do zamkniecia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...