Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

V tier premium

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do wyboru czołg premium Churchill III , T14 , T-25 bo kiedyś je sprzedałem i nie wiem który odzyskać i ile będzie kosztowało srebra do odzyskania czołgu i ile to potrwa .

Opublikowano

Po co premki 5t sprzedajesz o0? Odzyskaj T-25, albo churchilla. Zapłacić będziesz musiał połowę wartości czołgu w krodytach x400 (750x400).

Opublikowano

400 tys srebra? i ile potrwa znaczy jak do nich napisze kiedy będę miał czołg 

Opublikowano

Mów  po polsku ;d skoda to T-25?

Opublikowano

No kurde może  jakieś wady i zalety bo nie wiem czy ta skoda czy Churchill 

Opublikowano

bierz skode... najlepsza, chociaz churchilem tez idzie ugrac ale pena nie domaga.

Churchill ma penetracją wystarczającą na piąte i szóste tiery. T-25 ma tylko 6 większą penetrację i jestem gorszy.

Bierz Churchilla.

Opublikowano

A ile on będzie kosztował za srebro na oko 300 czy więcej i mam pytanie gram na koncie kuzyna znaczy on mieszka daleko i jak napisze z swojego kompa czy nie dadzą mi bana bo nie można grac na czyiś kontach 

Opublikowano

Skoda ma wszystko lepsze oprócz pancerza... kadłuba... co ci z tego kadłuba jak wieża łyka wszystko jak pelikan. Do tego Skoda ma lepszą pene (o 6 i do tego jest medem czyli flankujemy itp a churchillem tylko od frontu). Churchill jest wolny i daje 0 przyjemności z gry.

Opublikowano

Dobra biorę skode tylko czy nie dostane bana bo to konto od kuzyna a jak ja napisze żebym bana nie zarobił 

Opublikowano

Zamykam na prośbę autora (gg).

Bierze Churchilla, ponieważ robi rosyjskie HT'ki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...