Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheat auto crafting

knugi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak mnie zastanawiało czy isniteje jakiś mod/ cheat do minecrafta który sam ustawa crafting np patyków i jak masz deski to sam craftuje patyki. zbinodwany pod klawiszem lub coś :) jeżeli ktoś wie o co mi chodzi to proszę się odezwać

// Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie.

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

Jest modyfikacja EasyCrafting, ale żeby działała na serwerze serwer musi mieć od razu zainstalowaną tą modyfikację. Tak jak w sygnaturce, jeśli pomogłem to proszę, podnieś mi reputację i daj tego lajka, bardzo się staram.

Opublikowano

Witam, tak mnie zastanawiało czy isniteje jakiś mod/ cheat do minecrafta który sam ustawa crafting np patyków i jak masz deski to sam craftuje patyki. zbinodwany pod klawiszem lub coś :) jeżeli ktoś wie o co mi chodzi to proszę się odezwać

// Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie.

Możesz zainstalować inwentory tweak's i nei i wtedy po odpowiedniej konfiguracji będzie ci samo układało wybrany crafting ;)

Używa się tego na prawie każdym serwerze z modami 

http://ftbwiki.org/Not_Enough_Items Poczytaj to 

signature.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, tak mnie zastanawiało czy isniteje jakiś mod/ cheat do minecrafta który sam ustawa crafting np patyków i jak masz deski to sam craftuje patyki. zbinodwany pod klawiszem lub coś  :) jeżeli ktoś wie o co mi chodzi to proszę się odezwać

Opublikowano

Taki mod nie istnieje, ale jest możliwość zrobienia takiego moda po stronie klienta. Chodzi mi tu o takie mody jak np. InvTweaks który po stronie klienta może przemieszczać przedmioty w eq w inne sloty. Jeżeli jest to dalej aktualne to zobaczę co mogę zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...