Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

MC.MINEMANIA.PL

------------------------------------------------------------------------------------------

Serwerownia z tradycją. Serwerownia z 4-letnim doświadczeniem!!!
Współpracujemy z hostingiem MineServ.eu, który dostarcza nam maszyny, a Tobie zapewnia komfort z gry (brak opóźnień, tak zwanych lagów). Grając u nas masz pewność, że serwer nie upadnie po kilku miesiącach :)

Posiadamy:

PvP

Posiadamy automatyczne wykrywanie KillAury i banowania oszustów!!! Kilka mapek (oczywiście autorskich). Co jakiś czas ranking jest resetowany, a najlepsi gracze otrzymują prawdziwe pieniądze!
SkyBlock
W planach FreeBuild oraz MiniGames

Mamy nadzieję, że graczom spodobają się nasze serwery. Jednak największą satysfakcją dla administratorów jest coraz większa ilość graczy. Potrzebujemy Cię! Jeżeli posiadasz jakieś uwagi i propozycje dotyczące serwerów - napisz w komentarzu.

Poszukiwani Helperzy i Moderatorzy. Podania (nie narzucamy schematu) prosimy składać w komentarzach.

------------------------------------------------------------------------------------------

MC.MINEMANIA.PL

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Jestescie 4 lata a na skyblocku nie ma sklepu? o.O

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Tak - jesteśmy 4 lata - w pażdzierniku skończymy 4 latka. Co prawda był teraz lekki upadek ;/ PvP jest dopracowany, a SkyBlock jak jest napisane w fazie Beta - wszystko będzie dodawane. Czekamy również na propozycje graczy - trudno dogodzić swoimi pomysłami :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

@Trupioblady Najchetniej zobaczylbym na skyblocku nastepujace rzeczy ^^

- Mob arene ( najlepiej skonfigurowana )

- Parkoury z nagrodami 

- Sklep z dopracowana ekonomia ( ten aktualny to mam nadzieje ze zart takich cen nigdzie nie widzialem NIGDZIE )

- Komenda /tpa i komenda /is warp ( w zaleznosci od wersji pluginu )

- Wlasne sklepy na wyspie

- Mozliwosc wymieniania bez wymieniarek ( z tego co pamietam ostatnio powstal na to plugin )

- Ranking wysp i oczywiscie ranking pieniedzy

- Mozliwosc zabijania mobkow na kogos wyspie jak i wlaczania mechanizmow ( przyciski drzwi itp )

- Gdyby sie jeszcze dalo mogliby byscie lekko zmodyfikowac spawn na skyblocku bo jest dosc... hmm krzykliwy

- Rozbudowana arena pvp

- Jakis komunikator najlepiej ts3 

- Zgrana administracja ktora czesto jest na serwerze

- Eventy okazyjnie 

- Ukryte skarby na spawnie i okolicy

Opcji jest serio mnostwo wystarczy pograc jako gracz zeby zrozumiec czego gracz oczekuje :)

Pozdrawiam Aridion 

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@Lavilos Ohhh. Że Ci się chciało pisać :) Bardzo dziękuję za tak rozbudowaną wypowiedź :P Komunikator TS3 jest :) Miło by było gdybyś powiedział to wszystko właśnie na TeamSpeaku. Jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Ja nie mam żadnych uwag :D

Nick: Ryuuji

Staż w minecrafcie: Alpha cała, beta 2/3, przerwa mała ;-;

Staż na serwie: Jeden dzień ;-;

Dlaczego ty: Ponieważ wykonuję sumiennie pracę mi powierzoną, oraz jestem ogarniętym nastolatkiem. Potrafię komendy perfekcyjnie i znam się na pluginach i skryptach.

Coś o sobie: Jestem nastolatkiem szukającym dobrego serwera, gram w piłkę nożną i siatkówkę. Moim hobby jest oglądanie meczów FC Barcelony :D

Moderator - Podanie ^^

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

Ja nie mam żadnych uwag :D

Nick: Ryuuji

Staż w minecrafcie: Alpha cała, beta 2/3, przerwa mała ;-;

Staż na serwie: Jeden dzień ;-;

Dlaczego ty: Ponieważ wykonuję sumiennie pracę mi powierzoną, oraz jestem ogarniętym nastolatkiem. Potrafię komendy perfekcyjnie i znam się na pluginach i skryptach.

Coś o sobie: Jestem nastolatkiem szukającym dobrego serwera, gram w piłkę nożną i siatkówkę. Moim hobby jest oglądanie meczów FC Barcelony :D

Moderator - Podanie ^^

Serwer PvP/SkyBlock? Nie mam pojęcia o jakim serwerze mówisz :) Ze stażem nie ma co się dziwić- świeże serwerki. Spytałbym Cię z komend i może :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...