Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem.

przeemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem, chodzi mi o to że moje konto jest zbanowane w grze, lecz na stronie warrock eu, pokazuj że jest aktywne, na konto nie mogę wbić, zależy mi na tym koncie bo miałem kilka retaili, proszę o pomoc, pamiętam dane, lecz wpisany email który jest na koncie jest zablokowany na wp.pl, nie wiem co zrobic w takiej sytuacji, hasla nie moge zmienic, a moze to by zadzialalo, jesli musze napisac do supportu bardzo prosze o napisanie dla mnie takiego listu, w ktorym opisze ta sytuacje, za kazda odpowiedz, daje plusa :) 

Opublikowano

na stronie warrock.eu jak pisze że masz konto aktywne to to nic nie znaczy, oni mają to zbugowane.

zobacz sobie na wa-sta czy tam pisze że masz zbanowane konto

Opublikowano

Nexon nie daje banów za nic. Do każdego jest powód.

Jeżeli jesteś na ostatniej ban liście to możesz zobaczyć za co dostałeś bana:

http://www.mpcforum.pl/topic/1213282-war-rock-banned-list/

Jeżeli bana dostałeś wcześniej niż na ban liście to zobacz swoje konto na wa-sta.

To, że pisze active nic nie oznacza, bo to coś po prostu nie działa.

Jeżeli nie ma cię na ban liście i na wa-sta nie pokazuje powodu napisz do supportu. Jest polski, więc nie trzeba tłumaczyć.

Spytaj się o powód najpierw.

Polecam Ci również ten temat ;) Masz tam gotowe tickety po angielsku:

http://www.mpcforum.pl/topic/1027224-tickety-zleceniatlumaczeniaprzyklady/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kiedy ostatnio grałeś na swoim koncie?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...