Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hi im gosu

niachniach2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd takie info nonejmie unranked ?

Hmm , jesli jego buildy nie byly by dobre to  chyba by miale same porazki tak? Zresztą kazdy ma inne zdanie na tematu buildów , jeden powie ze np. lepiej na tristanie zlozyc statika a drugi ze pd , a wiec zdania moga byc podzielone

Opublikowano

te buildy do adc od hi im gosu są ok ? 

Wiesz co? Jesteś żałosny. Pisz nick na PW i jaki region. Na 1 lvl postacią z rotacji Cie zjadę. Może Cię to nauczy aby na następny raz tak nie cwaniakować ;)

btw. Na main byłem Gold III 

Tutaj proszę obrazek tych buildów :)

3805814071874131132950.png

Oke, jutro zagramy ;)

Opublikowano

Wiesz co? Jesteś żałosny. Pisz nick na PW i jaki region. Na 1 lvl postacią z rotacji Cie zjadę. Może Cię to nauczy aby na następny raz tak nie cwaniakować ;)

stare, nie patrz na to

te buildy sa o, ale nie ten co widzisz wyzej

­

Opublikowano

Ej ej nie denerwuj się tak bo ci żyłka na dupie pęknie 

zjedziesz mnie postacią z rotacji kontem co ma 1 lvl ? 

ok mój nick na eune Im not gosu xDD

Opublikowano

Gosu to challenger ma kilka smurfow w diamencie i sie k***a pytasz czy ma dobre buildy na mpcforum gdzie nie ma ani jednego challengera ? Idiots idiots everywhere

Widze że masz piękna kulturke moje gratulacje chłopak się zapytał czy jest ok ale nie polaczek musi odrazu wjechać jak to zwykle jest.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Gosu to challenger ma kilka smurfow w diamencie i sie k***a pytasz czy ma dobre buildy na mpcforum gdzie nie ma ani jednego challengera ? Idiots idiots everywhere

Są challengery, wjebane na bolu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...