Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Itemy startowe dla Thresha

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej. ogladalem mase threshow i to jest nie do pojecia. jedni startuja z doran shieldem, drudzy z ancient coinem, trzeci z relic shieldem. wytlumaczy mi ktos kiedy nalezy kupowac dane itemy? 

Opublikowano

boots-of-mobility.gifface-of-the-mountain.giflocket-of-the-iron-solari.gifruby-sightstone.gifmikaels-crucible.gifbanshees-veil.gif

Tak powinien wyglądać build. Zaczynamy z Relic Shieldem oczywiście. Daje lepsze survi, pomaga adc w farmieniu i daje shield'a ;)

@SamineX takim grają pro playerzy.

Opublikowano

tez jestem fanem relic shielda, ale ogladam lcsy i tam pro playerzy zaczynaja z doranem, zas inni z ancientem - chcialbym poznac te zaleznosc. 

Opublikowano

boots-of-mobility.gifface-of-the-mountain.giflocket-of-the-iron-solari.gifruby-sightstone.gifmikaels-crucible.gifbanshees-veil.gif

Tak powinien wyglądać build. Zaczynamy z Relic Shieldem oczywiście. Daje lepsze survi, pomaga adc w farmieniu i daje shield'a ;)

Ten build mi bardziej pasuje na jakiegoś Tarica. Buty polecam zmienić na MR lub DEF zależnie od sytuacji. Jakoś ja nigdy za tymi butami nie przepadałem xD

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Ten build mi bardziej pasuje na jakiegoś Tarica. Buty polecam zmienić na MR lub DEF zależnie od sytuacji. Jakoś ja nigdy za tymi butami nie przepadałem xD

build bardzo sytuacyjny, na team napchany dużą ilością magów. ale nie o buildzie tutaj rozmawiamy tylko o itemach startowych.

wiec powie mi ktos w koncu jak to powinno wygladac? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...