Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenosiny na westa

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy jak przeniosę się na westa to stracę dywizję? bede musial zagrac placementy? polecacie mi sie przeniesc na westa czy zostac na nordicu, prosze o opinie graczy ktorzy graja na obydwu serwerach

2e4ezhz.png

Opublikowano

Na WEST dopiero na plat+ widac roznice . 

Nie nie bedziesz musial grac placemantow tylko zagrasz jednego rankeda i przydzieli Cie do dywizji po twoim mmr 

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

widać różnice tylko wysoki diament. wszędzie są raki, taki jest fakt. mam 22 lvl i grałem dzisiaj z p2 vayne w teamie która mainowała adc, grając przeciwko unrankedy potrafiła przegrać linię, sfeedowała i popłakała się że koleś jej napisał stop feeding sprzedała itemki kupiła AP i zaczeła feedować jescze bardziej "SPECJALNIE" kappa. Eloszka.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Poziom to wysoki diamond + bo grają tam lcsowi gracze, spotkasz streamerów i tyle. Flamu trolli co nie miara. Będziesz musiał zagrać 1 mecz i na podstawie tego mmr przydzieli Ciebie do danej dywizji.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...